anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak skorzystać z aktywowanego kuponu otrzymanego przy aktywacji aplikacji allegro? Nigdzie go nie wi

MAMY ROZWIĄZANIE!
piosenka88
#8 Zapaleniec#

Jak skorzystać z aktywowanego kuponu otrzymanego przy aktywacji aplikacji allegro? Nigdzie go nie widać.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piosenka88 ten kupon trzeba najpierw odebrać. Po wejściu na stronę główną aplikacji powinien być widoczny przycisk [Odbierz], dopiero po odebraniu kuponu, będzie można go wybrać na formularzu płatności i dostawy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
piosenka88
#8 Zapaleniec#

Niestety... Właczyłam przycisk i mimo to nigdzie nie ma możliwości wykorzystania kuponu. Jakby nie istniał. Sprawdziłam w miejscu gdzie powinny być wszystkie kupony ale nie ma go. Odinstalowałam i zainstalowałam ponownie ale nie pomogło. Jakieś oszustwo.

oznacz moderatorów
piosenka88
#8 Zapaleniec#

Spróbowałam jeszcze raz i pojawił się komunikat że już ten kupon odebrałam choć nigdzie go nie ma. No trudno. Chyba mam pecha. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piosenka88 rzeczywiście na Twoim koncie nie ma kuponu za zainstalowanie aplikacji, poprosiłam o sprawdzenie, co się stało gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piosenka88 kupon jest już na Twoim koncie, zobaczysz go na formularzu płatności i dostawy, w części "Twoje zniżki". 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
piosenka88
#8 Zapaleniec#

O jest🙂 dziękuję bardzo🤗

oznacz moderatorów