anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak spłacić kilka kilka płatności"zapłać później"jednocześnie.?

polo_2007
#7 Wielbiciel#

Jak można spłacić kilka zakupów zapłaconych przez "zapłać później",bo płacenie za każdą z osobna jest wkurzające i za każdym razem pobiera prowizję za przelew.

A może to celowe utrudnienie od allegro?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

Jak chcesz to spłacić jednocześnie? Terminy spłat w każdym przypadku są jednakowe? Jeśli nie masz takiej opcji, nie spłacisz jednocześnie.

oznacz moderatorów

polo_2007
#7 Wielbiciel#

Nawet,gdy kupiłem kilka przedmiotów z z koszyka jednocześnie(używając jednokrotnie "zapłać później") to i tak nie mogłem spłacić tych rzeczy razem,tylko mozolne spłacanie każdego klamota osobno(logowanie do banku,przesyłanie kodów,oczywiście płatnych)a potem następna rzecz i znowu logowanie do banku,przesyłanie kodu itd.itp.Jeśli spłaca się dziesięć rzeczy to 10 razy trzeba się logować.Jakaś masakra.

Mam wrażenie że to jest celowe,żeby się spóźniać ze spłatą i płacić5%.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@polo_2007 każda płatność musi zostać spłacona osobno, przekazałam Twoją uwagę zespołowi, który zajmuje się Allegro Zapłać Później. Nie jest to celowe utrudnienie i zależy nam, żeby spłaty były terminowe, jeżeli opłacasz zakupy w ciągu 30 dni od zakupu, nie ponosisz dodatkowych kosztów, sami przypominamy o spłacie z trzy dniowym wyprzedzeniem w wiadomości mailowej lub SMSem, dokładamy starań, żeby Kupujący nie ponosili dodatkowych kosztów z powodu spóźnienia się ze spłatą.   

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów