Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć. Mam limit odnawialny czyli te raty od nowa w BNP baribas i mam pytanie.
Dla przykładu :21 lutego kupiłem przez raty pewien produkt. Anulowałem zakup kolejnego dnia. Pieniądze zostały zwrócone na moje "saldo" tego konta BNP.
3 dni później kupiłem ponownie produkt z tego limitu na raty ale już u kogoś innego. I tu jest wszystko okej, bo było to zamierzone działanie.
Teraz mam problem. Pozostaje mi dwa dni do spłaty raty, a w szczegółach nie mam w ogóle ani kwoty raty, ani w rubryce "zaległości za ostatni okres rozliczeniowy" zero mimo że zaraz on upływa.
Wchodzę w szczegóły i mam do spłaty obie te pożyczki mimo że jedno z tych zostało zwrócone. Więc skoro pieniądze zostały zwrócone to dlaczego mam te kwotę rozbitą na raty do spłaty? Jak to ugryźć? Kontakt z bankiem jest jedynie telefonicznie dlatego pierw chciałem spytać tutaj was 🙂
Chaotycznie ale może ktoś zrozumie 🙂
A skąd wiesz, że pieniądze zostały zwrócone? Masz powiadomienie e-mail od Allegro, że sprzedawca zwrócił wpłatę? Jeśli tak, nie sugeruj się zaległą pożyczką i jej nie spłacaj.
Do drugiej pożyczki powinieneś otrzymać harmonogram spłat, sprawdź pocztę, także folder Spam. Jeśli nic nie masz, kontaktuj się z bankiem.
i mój limit również ne st uszczuplony jakby i te kwotę. Czerwonym kolorem jest zaznaczona ta transakcja która została zwrócona, a nadal widnieje.
Mój limit został uszczuplony na te właśnie kwotę **coś mi obcięło wpis 🙂
@Krzychu798 super, że przesłałeś zrzuty - dziękuję! Konsultuję tą sprawę, wrócę do Ciebie gdy tylko otrzymam odpowiedź.
Dziękuję 😉dobrze będzie coś się dowiedzieć. Najwyżej będę dzwonił w poniedziałek do banku jeśli nic się nie zmieni. Tak samo właśnie dziwnie wygląda tutejsza rubryczka. Zawsze tu miałem kwotę podaną a teraz pustki.
@Krzychu798 otrzymałam odpowiedź. Po naszej stronie zwrot został poprawnie przeprocesowany, dlatego aby to wyjaśnić, konieczny będzie kontakt z bankiem.
Okej. Dziękuję za zainteresowanie i pomoc 😉