Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
cześć,
Jak to możliwe że sprzedającemu(firma) ubywa kupujących?
mam zamiar kupić laptopa, zadałem pytania do sprzedawcy ale nie odpowiada od kilku dni a widzę że loguje się.
Zaglądam do jego komentarzy i na interesującą mnie "aukcję" i zadziwia mnie że na samym początku było chyba 6 kupujących, wczoraj na pewno było 4 kupujących a dziś jest już tylko 2...
Może mi ktoś wyjaśnić czy to normalne?
Wyjaśnić nie może ale może to mieć coś wspólnego z gorszym dostępem do ofert przez kupujących.
@adek12 napisał(a):
cześć,
Jak to możliwe że sprzedającemu(firma) ubywa kupujących?
mam zamiar kupić laptopa, zadałem pytania do sprzedawcy ale nie odpowiada od kilku dni a widzę że loguje się.
Zaglądam do jego komentarzy i na interesującą mnie "aukcję" i zadziwia mnie że na samym początku było chyba 6 kupujących, wczoraj na pewno było 4 kupujących a dziś jest już tylko 2...
Może mi ktoś wyjaśnić czy to normalne?
Tu masz powód:
Panowie nie doczytali chyba. Oczywiście mają jednak przy tym trochę racji, bo to jest konsekwencja łączenia ofert, że później mniej kupują. Wyjaśnienie jest proste. licznik zlicza z ostatniego miesiąca. Więc jak akurat 30 dni wcześniej ktoś kupił, a teraz nie to ubyło kupujących daną ofertę. Tak samo jest z komentarzami, tylko tu stare znikają po roku, a kupujący w ofercie po miesiącu.
Pokazuje zakup lapka z ostatnich 30 dni przez kupujących allegro tzw popularność
@adek12 Tak, to jest normalne. Jak napisały koleżanki i napisali koledzy poniżej, licznik pokazuje zakupy z ostatnich trzydziestu dni - jeśli więc nie było nowych zakupów, a dni mijają, to stan się zmniejsza
@adek12 Jw. - licznik jest z ostatnich 30 dni
Również jw. - jest to spowodowane zapewne nową "wyszukiwarką", która umiemożliwia znalezienie konkretnego przedmiotu, który chce się kupić.