anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak ukryć zakup na allegro żeby nie był widoczny w moich zakupach ale mieć do niego stały dostęp?

kuby071
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,
Przez ten nowy Allegro smart który uniemożliwia dzielenie się kontem z rodziną, narósł mi problem, a mianowicie: do tej pory mieliśmy osobne konta ja i moja żona było to wygodne, bo każdy miał osobne konto i nikt nie miał wglądu do tego co kupuje druga osoba. Natomiast teraz jesteśmy zmuszenie do korzystania z jednego konta (Bo to całkowicie bez sensu żebyśmy płacili 2 osobne allegro smart....) co za tym idzie zarówno moja żona ma wgląd do tego co kupuje ja i na odwrót. i to bardzo uciążliwe gdy próbuje się kupić prezent albo niespodziankę dla tej drugiej osoby a tu przychodzi powiadomienie ze zdjęciem co i kiedy zostało kupione i kiedy dojdzie ( przez takie podejście jesteśmy zmuszeni coraz częściej zamawiać coś poza Allegro). tak więc:
1.Proszę o informacje czy można stworzyć jakieś 2 osobne subkonta które będą połączone smartem ale bez wglądu do zakupów? bo obezne rozwiązanie z wysłaniem listy zakupów jest po prostu słabe i mija się z celem.
2. Czy można ukrywać zakupy, ale tak żeby mieć jakiś wgląd do nich? (chociaż nie wiem czy by to nie było takie łatanie ścierki)
3. Czy planujecie przywrócić stary model Allegro Smart?

Nie ukrywam że te zmiany bardzo są irytujące i doprowadzają do tego że coraz częściej jesteśmy zmuszeni do wybierania innych serwisów.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

az1rael
#21 Demiurg#

1 nie da się bo jeden smart na jedno konto

2 nie można bo jak ukryjesz zakup to tylko boska interwencja moderacji może go odkryć

3nie palnuje się powrotu do starego smarta ba podrożeje ten co jest

@kuby071 

oznacz moderatorów