Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podczas płacenia za zakupy i wyboru opcji blik wyświetlają mi się dwa banki. Chciałabym jeden usunąć. Jak to zrobić?
@lizja1987, kiedy przechodzę do wyboru dostawy i płatności, widzę:
Po wybraniu BLIK, otwiera się okienko do wpisania kodu:
Czy Ty widzisz to inaczej? Mogłabyś podesłać zrzut ekranu? 🙂
Hmm.. Chodzi o to, że mam do wyboru dwa swoje banki(mam konta w dwóch), a chce płacić już tylko z jednego. Zaraz może wyślę screen 🙂
@lizja1987 Ktoś kiedyś już to na tym forum wyjaśniał, ale nie pamiętam dokładnie. Chodziło chyba o to, że musisz wejść na stronę banku, którego konto Ci się wyświetla, a nie chcesz tego, i wyłączyć powiązanie z płatnościami na Allegro lub jakoś podobnie. Pokombinuj.
W sumie to teraz patrzę, że nawet nie mam już tego konta w Millenium i nie mam aplikacji. Jak usunąć Millenium, żeby nie był opcją do wyboru?
@lizja1987, płatność bez kodu usuwa się w aplikacji banku, natomiast zorientuję się, czy możemy Ci pomóc, jeśli nie masz już tam konta. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
@lizja1987, skonsultowałem sprawę i niestety nie mamy możliwości usunięcia tego zapisanego banku. Jeżeli nie masz już dostępu do tego konta, musisz skontaktować się z bankiem.
Ok. Dziękuję! 🙂
Witam,
Kontaktowałam się z bankiem i niestety nie mają możliwości usunięcia tego, bo już nie mam u nich żadnego produktu.
Proszę ponownie o pomoc!