Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem usunąć obserwowane oferty, straciły aktualność. Ale się nie da.
Więc to nie jest pytanie tylko zwyczajna prośba, żądanie: Przywróćcie banner USUŃ na obserwowanych ofertach.
No i szkoda że nie przewidziano możliwości zwyczajnej informacji tutaj na forum (chyba jeszcze forum?).
Usiłuję napisać ale widzę tylko możliwość zadawania pytań, dziwne, a informować już nie wolno? Prosić, żądać też nie wolno?
To forum chyba powinno się nazywać Pytane a nie Gadane.
Dlaczego z jakimś dziwnym uporem psujecie wszystko co było dobre, sprawdzone?
@br., jeśli nie widzisz przycisku “usuń”, czy mógłbyś przesłać mi zrzut ekranu z obserwowanych ofert? Dodatkowo, czy mogę poprosić Cię o odpowiedź na poniższe pytania?
Odpowiedź na powyższe pytania, a zarazem jak najwięcej szczegółów pozwolą szybciej rozwiązać Twój problem.
Co do Twojego niezadowolenia z faktu, że na Allegro Gadane zazwyczaj zaczyna się wątki pytaniem - pozwala to później w łatwy sposób odnaleźć odpowiedź osobie, która będzie miała do czynienia z podobnym problemem, co Ty.
@br. Zablokowali ci usuwanie? Zaznaczasz i usuwasz. Odśwież.😁
@mr_oma Przede wszystkim protestuję: ja nie zgadzam się na zmianę tytułu, ja się nie pytam, ja stwierdzam fakt.
Jeśli chodzi o parametry to komputer stacjonarny, przeglądarka Firefox wersja 84, system Windows 10 uaktualniony.
Ciastka czyściłem, to nic nie daje.
Nie wykonam zrzutów ekranu, to są moje prywatne informacje, nie ma potrzeby ich upubliczniać.
Nie wyobrażam sobie że nie posiadacie komputera kontrolnego z różnymi konfiguracjami aby nie można było sprawdzić ustawień. Może ogłoście zrzutkę?
@br., edycja tytułów ma na celu jak najlepsze oddanie poruszanego w poście problemu. Ułatwia to wyszukiwanie tematu wątku innym osobom.
@mr_oma "edycja tytułów ma na celu jak najlepsze oddanie poruszanego w poście problemu..."
Rozumiem intencje, ale jeśli tytuł nie narusza regulaminu to nie powinno się go zmieniać. Podobnie zresztą jak nie chcecie ingerować w treść komentarzy kupujących.
To są tak zwane prawa autorskie, poza tym zmiany mogą zmieniać sens wypowiedzi.
@br. No ale w czym kłopot? Wchodzisz w zakładkę https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/obserwowane/oferty klikasz "zaznacz wszystkie", a następnie "usuń zaznaczone".
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Nie sądzisz że on to potrafi.😁
@Knowhere Dziękuję, ale ja nie chcę usuwać wszystkich lecz niektóre.
Ale skoro tak piszesz to znaczy że masz to samo.
@br. To po kliknięciu "zaznacz wszystkie" pojedynczo odznacz sobie te, których nie chcesz usuwać.
PS Nie mam tego samego, mogę bez problemu odznaczyć pojedyncze oferty (zarówno przez "obserwowane", jak i bezpośrednio w ofercie).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Niestety nie ma takiej opcji, zaznaczyć owszem sobie mogę wszystkie, ale przycisku Usuń nadal nie ma, więc wszystkich nie mogę też usunąć.
Na dzisiaj poddaje się, niech zostaną te obserwacje, może kiedyś znajdę sposób.
Pożytek z tego jest taki że po tym usuwaniu ciastek co chwilę teraz włącza mi się znany wszystkim ekran badania uszczęśliwienia. A na dodatek co chwilę piekny obrazek z karykaturami adminów i z podziękowaniami że tak długo tutaj wytrzymałem.
Toż to czysta złośliwość Allegro, zlikwiduję to ale potem. Teraz muszę spadać
Dzięki, 3majcie się 👍
@br. Tak nawiasem, u mnie się daje.
Problem rozwiązany.
Banner USUŃ był zablokowany przez Adblocka. Żeby usunąć nieaktualne obserwowane wyłączyłem na chwilę Adblock, usunąłem co chciałem i ponownie uruchomiłem blokowanie.
Mimo wszystko nadal uważam że powodem były jakieś zmiany dokonane przez programistów Allegro. Programiści powinni przewidywać takie sytuacje i wiedzieć że ważne elementy strony to nie to samo co niechciane reklamy.
Ja Adblocka mam od niepamiętnych czasów, dawno przy nim nie majstrowałem, a zniknięcie przycisku Usuń pojawiło się całkiem niedawno.
Dziękuję wszystkim za pomoc