Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, może ktoś miał podobny problem... Pomyłkowo (oceniając kilka zakupów jednocześnie) pozytywnie oceniłam sprzedawcę, który na taką ocenę nie zasłużył. Jak mogę unieważnić dobrą ocenę? Z góry dziękuję za pomoc. Marta
@marta_wroclaw1 jeśli chcesz zrezygnować z oceny możesz zrobić to w następujący sposób:
Sprzedający może wystąpić z wnioskiem o unieważnienie oceny w ciągu 21 dni od daty jej otrzymania.
Jeśli to zrobi, otrzymasz od nas e-mail z informacją.
Aby potwierdzić usunięcie oceny, w ciągu 14 dni od otrzymania wiadomości kliknij w niej przycisk [usuń ocenę]. Jeśli wiadomość nie dotarła na Twoją skrzynkę odbiorczą, sprawdź folder Spam lub potwierdź usunięcie w szczegółach danego zakupu, w zakładce Kupione.
Sprzedający może wystapić z prośbą o usunięcie oceny tylko raz do danego zamówienia. Jeśli się zgodzisz - wówczas nie będzie ona wpływała na ogólną ocenę sprzedającego.
Możesz ponownie ocenić to samo zamówienie, pod warunkiem, że nie minęło jeszcze 90 dni od zakupu.
@cloudcloud ale ona jest kupującą 🙂
@Knowhere jest to rozwiązanie dla kupujących - link do naszej pomocy: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/oceny-i-komentarze/jak-usunac-ocene-wystawiona-sprzedajacemu...
W razie wątpliwości można skorzystać z opcji formularza, czatu lub telefonu.
@cloudcloud Owszem, ale jakoś nie wydaje mi się, aby sprzedający zgodził się na usunięcie pozytywa tylko po to, żeby w zamian dostać negatywa😉
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
PS Jak tak patrzę, to wg mnie jest to rozwiązanie dla sprzedających (bo jedynie oni mogą wystąpić o unieważnienie komentarza), a nie dla kupujących (mimo że podlinkowany artykuł jest w takim dziale pomocy, IMHO, błędnie).
@Knowhere żeby nie było jest też rozwiązanie dla sprzedawcy 😄 - w tym miejscu.
@cloudcloud Ależ koleżanka dzisiaj dowciapna😛
@Knowhere czasem mi się zdarza
@cloudcloud I dodatkowo przez pomyłkę wystawiła pozytywa zamiast negatywa😏
Knowhere jakże pozytywne zakończenie dnia . ,,, kupujący się pomylił !!!!! ,,,, niebywałe