anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak usunąć z wyszukwiań oferty hurtowe?

renata_kam
#7 Wielbiciel#

Jak można w ustawieniach wyłączyć wyświetlanie w wynikach wyszukiwania ofert niedostępne do kupienia oferty hurtowe? 

Pojawiają mi się w wynikach wyszukiwania oferty oznaczone jako hurtowe, których i tak nie mogę zakupić nie będąc firmą. Dotyczy to także podpowiedzi, które zdają się atrakcyjne, ale w rzeczywistości są też tylko ofertami hurtowymi.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renata_kam czy oferty, w których są cenniki hurtowe widzisz będąc zalogowana na konto, z którego piszesz? Pytam, ponieważ ta opcja powinna być widoczna tylko dla kupujących z kontem firmowym, mając konto prywatne nie masz możliwości przełączenia widoku na Allegro Biznes. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renata_kam
#7 Wielbiciel#

W danych konta, widnieje informacja:

KONTO

Zwykłe (aktywne od 26 sierpnia 2006)

Zmień na konto firmowe
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renata_kam czy możesz przesłać zrzut ekranu, na którym widoczny będzie cały ekran przeglądarki (razem z adresem strony oraz godziną i datą), na którym widać na jakim koncie jesteś zalogowana oraz cenniki hurtowe w ofertach?

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renata_kam
#7 Wielbiciel#

renata_kam_1-1679214562897.pngrenata_kam_2-1679214631949.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@renata_kam dziękuję! Jeśli chodzi o cennik hurtowy to jest on widoczny tylko dla kupujących z kontem firmowym, natomiast sama oferta dla biznesu jest widoczna również dla kupujących z kontem zwykłym i nie ma możliwości filtrowania wyników wyszukiwania, aby takie oferty się nie pojawiały. 
Na liście ofert, każda oferta z dopiskiem "dla biznesu" jest skierowana dla kupujących z kontem firmowym. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

renata_kam
#7 Wielbiciel#

Nie rozumiem. Konto jest zwykłe, oferta ma napisane cena hurtowa. Czym się różni cena hurtowa od oferty dla biznesu? Po co wyszukiwarka allegro wyświetla mi wyniki, które są dla mnie technicznie niedostępne do kupienia?

oznacz moderatorów