Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poproś o przywrócenie historii na czacie Allegro lub przez formularz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@andi36-2007 O jaką ofertę chodzi? W historii Twoich zakupów nie ma usuniętych pozycji.
@_HolaOla_ a może chce historię ściągnąć ?
@kostas11 Może tak być, ale bez szczegółów tego nie wiemy.
W aplikacji allegro historia zakupów usunięta trzy czy cztery lata temu
@grzegorzgolofit Proszę bardzo, gotowe!
@andi36-2007 chcesz uzyskać historię czy przywrócić usunięte ?
Następnie w części Wybierz format danych - wybierz rozszerzenie pliku, w jakim chcesz zapisać i otrzymać dane:
W ostatnim kroku kliknij [Utwórz kopię].
Informacja o tym, że zestawienie jest dostępne, przyjdzie na Twój adres mailowy. Znajdziesz tam też link do jego pobrania. Będziesz mieć 7 dni na pobranie pliku, po tym czasie będzie trzeba wygenerować go raz jeszcze.
Te sprawdzenie jest na komputer czy na aplikacjie bowiem aplikacji nie ma dane konta tylko konto i tam nie ma wyżej wymienionych opcji
@andi36-2007 nie korzystam z apki więc poproszę o pomoc @_HolaOla_
@andi36-2007 Historię zakupów sposobem, który wskazał @kostas11, możesz ściągnąć wyłącznie przez przeglądarkę na komputerze. W aplikacji nie ma takiej możliwości.
Ok.dzięki
A ile lat wstecz można sprawdzić bo widzę tylko 2 ostatnie lata a jest możliwość sprawdzenia pełnej historii od powstania konta
Jak przywrócić ukryty przypadkowo produkt bo chciałbym go zwrócić a nie mogę bo nie mam go w historii zakupów nie mogę znaleźć zakładki przywrócić ukryte. Proszę o pilną pomoc
@Miro29PL Twój zakup został już przywrócony 🙂