Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak uzyskać zwrot pieniędzy, jeśli produkt nie był oryginalny? Napisałem do sprzedawcy, ale w odpowiedzi napisał, żebyś ja wysłałem trampki z powrotem do Chin, ale cena takiego pakietu jest droga, czy można jakoś zwrócić pieniądze?
@Client:90979512 nie widziałeś gdzie kupujesz ? Skłądasz reklamację to towar trzeba odesłać . Sprzedawca po uznaniu reklamacji zwróci Ci koszty .
Nie no pierwszy raz tu buty kupowałem ale napisałem do sprzedawcy „czy buty są oryginalnie?” To powiedział ze tak. I co teraz ? Żebyś dostać swoje pieniądze muszę wysłać w Chiny buty innej opcji nie ma ? Bo dla mnie jest to duża kwota wysyłać do Chin
Tak to właśnie działa, nie czytałeś zakładki zwroty, reklamacje?🤔
@Client:90979512
napisałem do sprzedawcy „czy buty są oryginalnie?” To powiedział ze tak.
Jakiej odpowiedzi spodziewałeś się ?
Jeżeli sprzedawca sprzedaje rzeczy oryginalne - to oczywiście potwierdzi, że rzecz jest oryginalna.
Jeżeli sprzedawca jest oszustem i oferuje podróbki jako oryginały - to i tym razem skłamie i tak jak w ofercie tak w odpowiedzi napisze, że sprzedaje oryginał.
Uzyskanie w odpowiedzi, że jest to oryginał - nie wnosi więc nic nowego do sprawy.
Trudno sobie wyobrazić skruchę u oszusta oferującego podróbki w odpowiedzi na zadane mu pytanie o potwierdzenie jego prawdomówności.
@Client:90979512 W ramach reklamacji koniecznie będzie odesłanie towaru do sprzedawcy, nawet do Chin, jednak sprzedający w takiej sytuacji musi Ci oddać oprócz całej wpłaty także koszt odesłania. Gdyby nie oddał, daj tu znać. Są na to sposoby.