Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Chciałbym dostrzec do aukcji z momentu zakupu kup teraz... Sprzedający nagle zmienił opis produktu z opakowania 25kg na 5kg tak więc jestem sporo stratny a analizowałem kilka aukcji i nie był to pochopny zakup...
@Siwus2007 W zakładce Moje zakupy kliknij przy właściwym produkcie Szczegóły, a potem w tytuł aukcji, w której dokonałeś zakupu. Zobaczysz ją tak, jak widziałeś w momencie zakupu.
@Siwus2007 A już dokonałeś zakupu i się nie zgadza coś, zapytaj moderacje, oni widzą wszystko, sprawa szybko się wyjaśni.😁
Siwus2007 Jeśli zakup dokonany, strata po stronie sprzedawcy i ma wysłać to co było w opisie.
Pomylił się, to jego problem. W szczegółach zakupu wszystko masz.
To raczej zamierzony przekręt ponieważ cena była teraz jak twierdzi sprzedający zbliżona do ceny 25kg natomiast na drugi produkt bodajże 20% rabat wiec kto by się rzucił na 10kg produktu w cenie 40kg bądź 50...
Jak dotrzeć do moderatora najskuteczniej gdzie napisać w celu sprawdzenia?
@mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pomóżcie człowiekowi w potrzebie
Siwus2007 Na przyszłość. Kliknij ODPOWIEDZ, wyświetli się OZNACZ MODERATORÓW.
@Siwus2007 Nie docieraj do moderatora forum, tylko otwórz sprzedawcy Dyskusję; https://allegro.pl/dyskusje/nowa zgłoś w niej problem i po 24 godzinach poproś tam o interwencję pracownika Allegro, który zna zasady, ma wgląd w aukcję i który udzieli Ci skutecznego wsparcia.
@Siwus2007 To sprzedawca zmienił ofertę czy ty po prostu nie doczytałeś?
@Siwus2007 Podaj mi proszę numer zamówienia lub oferty, której dotyczy ta sprawa.
Nr oferty 10694762768
Numer zamówienia
nr bf50ab33-cc5a-11eb-9ec3-899c9c51b00d
Jeszcze podpowiem
Zwracaj się bezpośrednio do moderatora, aby Go wywołać. Inaczej w gąszczu wątków odpowiedź może przyjść późno. O tak:
Nr oferty 10694762768
Numer zamówienia
nr bf50ab33-cc5a-11eb-9ec3-899c9c51b00d
Oleńka ma już chyba wolne😀 @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Siwus2007 Dziękuję, sprawdziłam opis tej oferty w chwili Twojego zakupu i były w niej wyłącznie informacje, że sprzedaż dotyczy opakowania 5 kg.
@DECO-MASTER Nie, Oleńka nie ma wolnego i wciąż tutaj jest.
Nie każdy jak widzę może odpoczywać w sobotę😀
@Siwus2007 stawiam że padłeś ofiara łączenia produktów gdzie wyświetlają się dwa tytuły o innych parametrach, kliknij zakup w koszyku wyjdzie Ci to co było w aukcji nie ma możliwości zmienić tego po zakupie 😞 a tu masz przykład jak wprowadza w błąd źle podpięta aukcja 😞
Sławetna "**piiip**utyzacja", przepraszam, produktyzacja (oba słowa nie występują w słowniku, ten wypipany przez durny automat, jak też oficjalnie uznany) po raz kolejny święci triumf debilizmu.
Właśnie niewiem czy tak to się nie odbyło... Nawet pracownik dzwoniący i twierdzący że mają opóźnienie proponował wymianę saletry na na saletrosan 2x 25kg więc grubymi nićmi coś to szyte do ostatniej chwili... Sprzedajacy obiecaj zwrot pieniędzy nawet wysłał screena z wysłanym zleneceniem zwrotu pieniędzy byle by nie był negatyw... Jednym słowem dałem się zakręcić nieźle jeśli było tam faktycznie 5kg ale do czasu odpowiedzi @HolaOla dałbym rękę sobie uciąć że tam pisało 25kg.... Zwłaszcza w tytule
@Siwus2007 a patrzyłeś w zakładce zakupy jak radził xyz96 na początku wątku?
5kg... To ja chyba dałem ciała... Pozostaje w takim razie zwrot tego jakoś... Dzięki za pomoc i wsparcie nauczka i jakieś rozeznanie na przyszlosc