Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni dostaję maile oraz powiadomienia push na telefon o tym, że zmieniła się cena obserwowanej przeze mnie oferty. Nie zmieniałam niczego w ustawieniach powiadomień przed tym jak zaczęłam otrzymywać te wiadomości. Obecnie wyłączyłam możliwość otrzymywania jakichkolwiek powiadomień, a maile i tak przychodzą. Jak to skutecznie wyłączyć?
@whitmansdaughter wejdź w zakładkę Ulubione i pod wyszukiwarką znajdziesz ikonkę koła zębatego. Wejdź w nią i odznacz powiadomienia o ulubionych ofertach.
Dzieki!
Niestety, właśnie dostałam powiadomienie push na telefon. Czyli nie podziałało.
@whitmansdaughter czy możesz przesłać mi zrzut z tym powiadomieniem? Wyjaśnię tę sytuację.
Aplikacja?
tak
@whitmansdaughter dziękuję, skonsultuję to z zespołem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@whitmansdaughter zgodnie z obietnicą, wracam z info od zespołu, że dostałaś powiadomienie już po rezygnacji z powiadomień, dlatego że wyszło ono od nas jeszcze przed tym jak wyłączyłaś tę opcję. Sprawdziliśmy i po Twojej rezygnacji z powiadomień, nie wysłaliśmy już nowych, więc wszystko jest w porządku. Nie będziesz już otrzymywać kolejnych.
Dzięki!