Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
otrzymałam od pracodawcy 4 kody o wartości 50 zł każdy na zakupy na allegro, ale nigdzie nie widzę opcji płatności kuponami.
Jak mogę zapłacić tymi kuponami?
Wszelkie zgłoszenia dotyczące kart podarunkowych przyjmujemy pod adresem mailowym karty@allegro.pl. Jeżeli masz pytania lub jakikolwiek problem związany z zakupem, wykorzystaniem, zwrotem lub reklamacją karty, skontaktuj się z nami.
Nie mam takiej opcji jak "płatność z góry".
Klikasz Kup teraz i na następnej stronie, na samym dole masz sekcję Płać mniej - tam wpisujesz kod.
nie mam takiej sekcji. Jak klikam "Kup teraz" to przenosi mnie do koszyka, a ostatnią sekcją jest "Metoda płatności Allegro Finanse" i tam są wyświetlane tylko "karta płatnicza", "BLIK", "zapłać później" i "szybki przelew".
Czytałam już wcześniej, że ma niby być taka opcja jak "zapłać mniej", ale u mnie jej nie ma.
Właśnie pod wyborem metody płatności powinno być Płać mniej. U mnie jest. Pytaj na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb Jeśli jest już niedostępny, poczekaj do jutra, odpowiedź otrzymasz po chwili.
Tak zrobię. Dziękuję.
@butterfly_b-b Ale nie wykorzystasz kilku kart podarunkowych, podczas jednej płatności.
A otrzymałam informację, że kupony się łączą... To skąd taka informacja nagle, że nie?