anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wykorzystać ponad 4000 zł. z kart podarunkowych przy jednym zakupie ?

tomhouse0
#7 Wielbiciel

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomhouse0 cześć! Na Allegro możesz (dla jednej płatności) wykorzystać karty o łącznej wartości do 4000 zł. Wystarczy, że dodasz karty przy zakupie, pod metodami płatności znajdziesz opcje, karty się zsumują. W tym artykule znajdziesz więcej informacji. 

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

tomhouse0
#7 Wielbiciel

Nie wiedziałem o limicie 4000zł i zablokowałem sobie 11tyś. Miałem sobie zakupić komputer i teraz jestem w kropce. Zamrożone pieniądze.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomhouse0 nie obniżysz kosztu zakupów o większą kwotę niż 4 tysiące. Natomiast pozostałą kwota z kart jest jak najbardziej do Twojej dyspozycji, tyle że nie w jednej transakcji. 

Alicja
oznacz moderatorów

tomhouse0
#7 Wielbiciel

Teraz już to wiem. Myślę, że powinno być ostrzenie o limicie w zakładce z kartami podarunkowymi wyraźnie i tłustym drukiem, żeby uniknąć takich sytuacji.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomhouse0 rozumiem, przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Przekażę Twoją sugestię dodania informacji o limicie. 

Alicja
oznacz moderatorów

tomhouse0
#7 Wielbiciel

Gdzie można wnioskować o zdjęcie jednorazowe limitu na transakcję ?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@tomhouse0 wszystko masz w regulaminie 🙂

Wydawca dopuszcza dokonanie płatności w Serwisie w ramach jednej płatności za pomocą kilku Kart Podarunkowych, o ile łączna liczba Kart przedstawionych Wydawcy do realizacji w danej transakcji nie przekracza 15 sztuk oraz wartość płatności dokonywanej za pomocą kart nie przekracza 4 000 zł.

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@tomhouse0 nie ma możliwości wnioskowania o zdjęcie limitu. Nie jesteśmy w stanie udostępnić Ci takiej opcji. 

Alicja
oznacz moderatorów