Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamowilem pewien przedmiot i okazal sie czesciowo nie sprawny, wiec otworzylem dyskusje. Kupujacy powiedzial, zeby odeslac przedmiot i zwroci mi srodki, jednoczesnie zebym zamknal dyskusje, bo przez to niby nie mogl wystawiac kolejnych ofert i ma ograniczenia na koncie. Powiedzialem, ze zamkne dyskusje jak uzyskam zwrot srodkow, ale sprzedajacy mnie namowil mowiac, ze to pilne i wyszedl z pomyslem, ze zwroci mi srodki teraz a ja pozniej zwroce mu zakupiony towar. Dostalem niby informacje, ze srodki sa w trakcie zwrotu, wiec bez wiekszego namyslu zamknalem dyskusje i okazalo sie, ze bylo to bledem.
Mija juz 3dzien i srodkow nie widac, czyli po prostu sprzedajacy tylko zlecil wyplate, ale pozniej musial ja anulowac albo cos pod ten desen. No i teraz dopial swego, ja zostalem z uszkodzonym przedmiotem i nic juz nie moge zrobic, bo dyskusja zostala zamknieta - nawet domagac sie o zwrot srodkow. A balbym sie teraz wyslac w ciemno zwrot, bo skoro sprzedawca zachowal sie tak nieuczciwie to nie wiadomo, czy zwrocilby faktycznie srodki.
Jak ponownie otworzyc zamknieta dyskusje, bo nie wiem teraz co mam robic?
Jak masz problemy z tym to napisz tu a pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...