anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zakupić większą ilość opakowań Oleju z ogórecznika?

krzymaz3
#7 Wielbiciel

Kupuję od dłuższego czasu od tego samego sprzedawcy Olej z Ogórecznika Lekarskiego w tabletkach.                        Zawsze brałem po 10 opk. x 60 tab. ponieważ biorę 6 tab. dziennie to jedno opk. wystarcza mi na dziesięć dni.         Teraz limit opk. to 3 szt. Jak więc mam kupować na Allegro ekologicznie raz na trzy miesiące w jednej przesyłce  10 opak. a nie co miesiąc bo na tyle wystarcza ilość tab. z jednej przesyłki. Za każdym razem nowa przesyłka, generowanie nowych opakowań itd. EKOLOGIA 🤔

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Client:35386082
#16 Inspirator

Może zapytaj sprzedawcy?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @krzymaz3. Oferta sprzedającego bierze udział w Programie, w ramach którego nałożony został limit zakupowy. Wcześniej ten limit wynosił 10 sztuk na kupującego, a obecnie został zmniejszony do 3 sztuk na kupującego. 
Limity zakupowe mają na celu zabezpieczenie sprzedającego przed hurtowymi zakupami towarów z ofert objętych Programem.

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

krzymaz3
#7 Wielbiciel

Dzięki👌i wszystko się wyjaśniło, zabezpieczenie sprzedawcy przed zakupami hurtowymi👍

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A tak naprawdę to chodzi o to jak sztucznie zwiększyć  zysk dla Allegro, na  czymś  co już się dobrze sprzedaje.

Porozum się ze sprzedającym jak ominąć ograniczenia.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Wielu sprzedawców ma swoje własne sklepy internetowe na których ma swój asortyment  a allegro to dla nich jeden z wielu rynków zbytu 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@krzymaz3 zadzwoń do sprzedawcy / NIE PISZ WIADOMOŚCI !! /  ,na pewno zaproponuje Ci korzystne rozwiązanie .

oznacz moderatorów