Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupuję od dłuższego czasu od tego samego sprzedawcy Olej z Ogórecznika Lekarskiego w tabletkach. Zawsze brałem po 10 opk. x 60 tab. ponieważ biorę 6 tab. dziennie to jedno opk. wystarcza mi na dziesięć dni. Teraz limit opk. to 3 szt. Jak więc mam kupować na Allegro ekologicznie raz na trzy miesiące w jednej przesyłce 10 opak. a nie co miesiąc bo na tyle wystarcza ilość tab. z jednej przesyłki. Za każdym razem nowa przesyłka, generowanie nowych opakowań itd. EKOLOGIA 🤔
Może zapytaj sprzedawcy?
Cześć, @krzymaz3. Oferta sprzedającego bierze udział w Programie, w ramach którego nałożony został limit zakupowy. Wcześniej ten limit wynosił 10 sztuk na kupującego, a obecnie został zmniejszony do 3 sztuk na kupującego.
Limity zakupowe mają na celu zabezpieczenie sprzedającego przed hurtowymi zakupami towarów z ofert objętych Programem.
Dzięki👌i wszystko się wyjaśniło, zabezpieczenie sprzedawcy przed zakupami hurtowymi👍
A tak naprawdę to chodzi o to jak sztucznie zwiększyć zysk dla Allegro, na czymś co już się dobrze sprzedaje.
Porozum się ze sprzedającym jak ominąć ograniczenia.
Wielu sprzedawców ma swoje własne sklepy internetowe na których ma swój asortyment a allegro to dla nich jeden z wielu rynków zbytu
@krzymaz3 zadzwoń do sprzedawcy / NIE PISZ WIADOMOŚCI !! / ,na pewno zaproponuje Ci korzystne rozwiązanie .