anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zapłacić za przedmiot zakupiony ponad miesiąc temu?

KoRn_elia
#7 Wielbiciel#

Wygrałam licytację WOŚP ponad miesiąc temu. Jak mam za nią zapłacić skoro mam status: "Dla zakupów starszych niż 1 miesiąc możliwość płatności jest wyłączona."???

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KoRn_elia czas na opłacenie licytacji to 30 dni. Przykro mi, ale jeśli ten okres minął nie będzie możliwości opłacenia licytacji. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KoRn_elia
#7 Wielbiciel#

hej, dzięki za odpowiedź. W takim razie jak mam zapłacić? Bezpośrednio do sprzedającego? Jeżeli tak to jak zrobić, żeby zakup przestał 'wisieć' w niezapłaconych?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KoRn_elia skontaktuj się proszę ze sprzedającym w tej sprawie, być może zgodzi się wystawić tę ofertę ponownie, jednak zbiórka na finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy już się skończyła, więc nie będzie możliwości wystawienia oferty na ten cel. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@la_nika  "...zbiórka na finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy już się skończyła,"

No nie,  czy mamy rozumieć że  WOŚP już nie istnieje?  Przecież macie numery kont, kontakty...

Ja rozumiem ze sytuacja trochę nietypowa, wpłata  przeterminowana,  ale  po to istnieje to forum żeby sprawę załatwić a nie zamieść pod dywan.

No i pozostał problem:  jak usunąć  z zakupów ten nieopłacony?

@KoRn_elia  Wyjaśnij przy okazji czy chodzi ci o wpłatę pieniędzy czy  również o odzyskanie przedmiotu.  Bo jeśli przedmiot to tylko kontakt ze sprzedającym, a jeśli wpłata to chyba problemu być nie powinno.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@br. oczywiście, że WOŚP wciąż istnieje, ale tę kwestię należy wyjaśnić ze sprzedającym, który np. może nie posiadać już wystawionego przedmiotu. Jeśli będzie możliwość przekazania darowizny na działania WOŚP - super, ale to sprawa do ustalenia między sprzedającym a kupującą. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KoRn_elia
#7 Wielbiciel#

Towar jest, mogę przelać ustaloną kwotę na konto kupującego. Jednak jak wykreślić aukcję z nieopłaconych?

oznacz moderatorów

KoRn_elia
#7 Wielbiciel#

hej, dzięki za odpowiedź. Chodzi o to jak przeprowadzić wpłatę i wykasować z allegro nieopłaconą aukcję. Towar jest dostępny w WOŚP.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Na Allegro nie chcesz go widzieć więc robisz "ukryj zakup", a jak chcesz go nadal nabyć to  bezpośrednio ze sprzedającym się skontaktuj.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KoRn_elia nie będzie już możliwości wykasowania nieopłaconej aukcji, ponieważ technicznie nie ma możliwości żeby ją opłacić jeśli minęło 30 dni. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów