Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
A dlaczego nie opłaciłeś tego przez portal allegro? przelałeś pieniądze na nie wiadomo jakie konto. Zgłoś to na policję - Allegro nie ma jak Tobie pomóc
Dostałem mejla, żeby wpałacić na inne konto, gdyż Allegro Pay przetrzymuje pieniądze. Mam teraz nauczkę.
@Mdareq Pierwsze słyszę żeby allegro Pay przetrzymywało pieniądze - to jest forma brania kredytu gdzie sprzedający otrzymuje od razu pieniądze a kupujący ma możliwość odroczonej płatności do 30 dni.
@Mdareq możesz zgłosić to przez nasz formularz kontaktowy. W treści prześlij zrzut wiadomości od sprzedającego i opisz sprawę. Natomiast jeżeli już dokonałeś płatności poza serwisem, to nie chroni Cię Allegro Protect. Uznajemy taką transakcję za zawartą poza Allegro i nie mamy możliwości podjęcia działań w przypadku problemów z transakcją.
Rzeczywiście postąpiłem nierozsądnie wpłacając pieniądze na inne konto. Nie chodzi mi o Allegro Protect, tylko o wyeliminowanie nieuczciwego sprzedawcy, żeby inni też nie padli ofiarami oszustwa. Jestem na Allegro już ponad 20 lat, jak dotąd wszystkie spory udawało się korzystnie rozwiązać. Możliwe, że Sprzedawca nie miał złych zamiarów. Kwota nie była duża, trudno powiedzieć..
@Mdareq Ale do kogo masz pretensje że zapłaciłeś na podany numer konta zamiast przez portal?
Nie mam do nikogo pretensji, chciałem tylko poinformować o nieuczciwym sprzedawcy, żeby was ostrzec. Kiedyś można to było zrobić w prosty sposób. Teraz muszę się bawić w jakieś dyskusje, formularze. Wniosek prosty - "oszukuj spokojnie i tak ci nic nie zrobią " (sic!)