Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , jestem osobą prywatna i teoretycznie mam konto na Allegro , jest moj email i login ,ale nazwa uzytkownika nie jest moja ,chcialaby zmienić ta nazwe ze wzgledu na to , ze jest to imie i nazwisko mojego bylego partnera, przy okazji nie tracąc konta. Pozdrawiam
Trudna sprawa ale poproś o pomoc: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=6a7ab6d0-2364-4a46-86ff-3aafcca487ab
@elzbietka-71 To jest bez sensu, jeżeli konto opiewa na dane twojego byłego to daj sobie z tym kontem spokój, to nie jest twoje konto, a nawet jeśli uważasz że twoje to takie konto powinno być zamknięte, zablokowane.
Prawda jest taka że poważnie naruszyliście regulamin Allegro, nie mogą z jednego konta korzystać dwie różne osoby, nie wolno udostępniać swego konta osobom postronnym.
Najlepiej będzie jeśli założysz nowe konto na całkiem nowy adres mail, nowy nick, a o tamtym "wspólnym" koncie zwyczajnie zapomnij.
Cześć @elzbietka-71. Zgodnie z Regulaminem Allegro zmiana danych na koncie zwykłym możliwa jest tylko w przypadku małżonków. Regulamin Allegro, punkt 2.11.