Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nijak. Nie da się
Już zmieniłeś a można raz.
Wszystko się da tylko trzeba chcieć i wiedzieć jak.
Nie mówimy że się nie da technicznie, tylko tak stanowi regulamin Allegro- dlatego piszemy że się nie da, ale zawsze możesz zapytać:https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Niby się nie da, ale się da. Raz kupowałem coś od dużego sprzedawcy, miał problemy, nawaliło mu negatywów, za miesiąc patrzę - już go nie ma. To znaczy był, wynalazłem go, ale już miał inny login. Więc da się.
Pisałem, czekam. I nic.
Zmiana loginu jest możliwa tylko jednorazowo z domyślnego „Client:123456789”
Cos mi świta (mogę być w błędzie), że allegro może przystać na wyjątek ale chyba tylko w sytuacji jeśli nie było nigdy na danym koncie żadnej sprzedaży itp.
Da się, wszystko zależy od sprzedaży i "układów". Nie będę tutaj przytaczał konkretnego "loginu" - ale znam sprzedawcę, który w ciągu miesiąca zmienił "nazwę użytkownika" na inną. I to nie z z domyślnego typu "Client.....". Kupowałem od niego towar, a po jakimś czasie zauważyłem , że już ma inny "nick" na Allegro. Czyli da się......
Niekoniecznie układów. Myślę że trzeba to odpowiednio uzasadnić 🤫
@rafnov Nie da się, nie wolno, tak samo jak nie zmienisz numeru pesel.
Nick to twoja wizytówka, identyfikator, czy sprzedając, czy nawet robiąc zakupy przyjmujesz na siebie odpowiedzialność karną i skarbową i tego ukryć się nie da, tego ukrywać nie wolno.
Natomiast wolno mieć kilka nicków, kilka kont na Allegro i często może się wydawać że ktoś nicka zmienił, nie nie zmienił nicka lecz zalogował się z innego konta @maxr01