Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wchodząc w produkt czasami zaczyna mnie ciekawić cały sklep, schodzę więc na dół i kilkam nazwę wystawiającego i zamiast przenieść mnie do takiej „witrynki” sklepowej, którą pamietam, że była jeszcze kilka lat temu gdzie produkty są posegregowane, gdzie widać promocje itp wyrzuca mnie na listę „o sprzedawcy”. Jedyną opcją jest „pokaż wszystkie produkty”, które są długą listę nieposegregowanych rzeczy… (mówię o aplikacji na tel). Czy to ja nie mogę czegoś znaleść czy zwyczajnie to jest tak źle rozplanowane?
@Client:97639712 ale wchodzisz na ofertę sklepu, czy jakiegoś sprzedawcy🤔
Ło Panie kiedyś to były stare dobre czasy. Teraz jest teraz. Ma być tak łolegro chce, nie jak my...
Żarty żartami też takie coś mi się kojarzy ale dawno jak wszystkie inne użyteczne rzeczy skasowali... W natłoku jeszcze dziwniejszych "udogodnień" nawet nie kojarzę kiedy to znikło, pewnie mniej więcej wtedy co nieodżałowana opcja dla matek "pokaż w tym samym rozmiarze".
Cześć @Client:97639712, widok sklepu jest nadal dostępny z poziomu przeglądarki internetowej, przykładowy zrzut ekranu: