Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ogłoszenie tej samej żeczy znalazłem na innej platformie ogłoszeniowej
@Endriu2612 żadna nowość, wystawiają na różnych platformach 😄
Te same rzeczy na różnych platformach to nic nadzwyczajnego a wręcz coś zupełnie normalnego.
@Endriu2612 Normalka > dużo osób wystawia na kilku platformach > raz się sprzedaje tu, raz gdzie indziej > kot jak jednej dziury pilnował to zdechł
To normalne, kiedyś wystawiałam tylko na jednej. Ale od kiedy wszedł katalog to oferty z tylko jedną sztuką spadły w wyszukiwarkach tak nisko, że dzieci by z głodu padły jakbym miała na samo allegro czekać. Wystawia się na kilku i zaraz jak ktoś kupi/zalicytuje zdejmuje z pozostałych. Taki to porządek allegro zaprowadza. Lepiej promować chińczyka z tysiącami ofert nie podobnych do zdjęć, czy kogoś zamawiającego towar z hurtowni i nie posiadającego ani sztuki na stanie niż uczciwie wystawiającego jedną posiadaną...
@Endriu2612 Żadna nowość, teraz wszędzie wystawiają.
Zainteresowało mnie jedno z ogłoszeń cena była super ale znalazłem te same zdjęcia na innej platformie ogłoszeniowej za ponad sto procent drożej
Sprzedający mogą wystawiać za ile chcą. pytanie czy ktoś kupi.
Może się trafi gupi i kupi
A to dziwne. Zasada jest prosta- najdrożej na allegro. Żaden portal sumy wszystkich opłat nie ma wyższej. Choć czasem jest tak, że jak ogłoszenie dłużej wisi to na jednym się cenę przy przeglądaniu zmieni, a na drugim nie...
no tak ale na allegro nie każdy trafi.
bo zwiększają zasięg i prawdopodobieństwo sprzedaży, a o to właśnie chodzi, nie?