Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem na allegro część do samochodu za pobraniem, po czym sprzedawca skontaktował się ze mną w sprawie adresu odbioru, okazało się podczas rozmowy, że część nie jest kompletna, brakuje elementu, więc zrezygnowałem z zakupu, anulowałem transakcję w aplikacji, mimo to sprzedawca ją wysłał, a przez przypadek odebrał to domownik na następny dzień, co mogę zrobić, aby to odesłać przez allegro, do zakupu doliczyło koszty przesyłki 150 zł, a inpost twierdzi, że kosztowała 25.90 zł. Kto powinien ponieść te koszty, skoro była anulowana w porę
W szczegółach zakupu - jeśli masz taką możliwość - to kliknij
Jeśli jednak ta opcja będzie nieaktywna (przy anulowaniu zakupu dyskusja może być niedostępna ) to zostaje inna forma kontaktu ze sprzedającym - mail, telefon itp.
Kliknąłeś ,anuluj zakup’ czy ,zwróć zakup’?
Anuluj zakup, niestety ze sprzedawcą ciężko się dogadać, ponieważ skasował 150 zł za nadanie, a na przesyłce są zaniżone gabaryty i koszt 25,90 jak o tym usłyszał to zakończył rozmowę
@Client:38454007 @Możesz otworzyć dyskusję?
Niestety nie, bo było za pobraniem i anulowanie zakupu
Zakup od firmy?
Na allegro zakup od firmy, ale paczkę nadał już jako osoba prywatna, tylko nr tel. się zgadza i miejscowość
Skontaktuj się z lokalnym rzecznikiem praw konsumenta po poradę.
Dzięki za poradę, tak myślałem, że trafiłem na niezłego cwaniaka
@Client:38454007 zwrot towaru powinien być możliwy tak samo założenie dyskusji. W celu zwrotu przejdź do szczegółów zakupu następnie jak na zrzucie kliknij [zwrot przesyłki]:
Jeżeli nie widzisz opcji założenia dyskusji napisz do nas przez formularz. Założymy ją dla Ciebie 🙂