Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam chyba nietypową sytuację, otóż była jakaś niejasna sytuacja z wysyłką paczki przez sprzedającego, podał mi dwa różne statusy dwóch różnych kurierów, czekałem za paczką ale jej nie otrzymałem, założyłem dyskusję i sprzedający zwrócił mi środki. Natomiast ku mojemu zdziwieniu paczka wczoraj jednak dotarła do mnie, chciałbym zatrzymać kupiony przedmiot i być fair wobec sprzedającego, chciałbym wrócić mu płatność za kupiony przedmiot. Czy jest taka możliwość i w jaki sposób mógłbym to zrobić?
@mruk25 Najprościej? Po prostu skontaktuj się ze sprzedającym i z nim to uzgodnij.
Czemu najprostsze rozwiązania przestały przychodzić ludziom do głowy?
@mruk25 legalnie kupić jeszcze raz i nie chcieć wysyłki odbierzesz osobiście a towar już masz
@mruk25 w tej sytuacji skontaktuj się ze sprzedawcą i poproś o podanie numeru rachunku na który możesz przelać pieniądze za zakup.
@Syrena_zT chyba coś przeoczyłem co to za 3 zlote gwiazdki? Bo zdaje mi się nie widziałem tego wcześniej koło nicku?
@az1rael tak, to nowość. Forumowicze z najwyższą rangą, otrzymują takie oznaczenie.
Demiurdzy mają trzy gwiazdki, Guru dwie, a Nestorzy jedną 😊
@la_nika a co z kasowaniem zdjęć? Czy wyłączyliśmy widoczność galerii
@la_nika a jakieś benefity z tego są 😄 nie wiem darmowy smart za aktywność na forum etc
@Client:44052296 odpisałam Ci tutaj 🙂
@az1rael fajny pomysł! Ale czy największą satysfakcją nie jest "dziękuję" od innego Allegrowicza? 💕 😉
@la_nika Kto to przypomniał sobie te gwiazdki, kiedyś były identyczne za ilość komentarzy.
Allegro jeśli już coś nowego wprowadzi to strach się bać... Teraz wyglądamy jak ruscy generałowie, może jeszcze jakieś lipne ordery nam podoczepiacie ?
Czy naprawdę wam się tak nudzi, czy może tylko chcecie nas zniechęcić do zaglądania tutaj?
@KOGIEL_T Takie "udoskonalenie" ma i dobrą stronę, to ma być być takie przypomnienie że na Allegro obowiązuje zasada max 3 gwiazdki. Wyżej oceniać się raczej niczego i nikogo nie powinno bo chyba niewielu zasługuje....
No może można będzie interpretować inaczej dopiero wtedy, gdy moderatorki dostaną odznaki złote słoneczniki a Naczelny Wódz przyczepi sobie fioletowe słońce!
Niebieskie to dla Wodza w Luxemburgu.... naszemu wystarczy fiolet. Inaczej nie wypada!