anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zwrócić sprzedającemu płatność po otrzymaniu towaru?

mruk25
#8 Zapaleniec

Mam chyba nietypową sytuację, otóż była jakaś niejasna sytuacja z wysyłką paczki przez sprzedającego, podał mi dwa różne statusy dwóch różnych kurierów, czekałem za paczką ale jej nie otrzymałem, założyłem dyskusję i sprzedający zwrócił mi środki. Natomiast ku mojemu zdziwieniu paczka wczoraj jednak dotarła do mnie, chciałbym zatrzymać kupiony przedmiot i być fair wobec sprzedającego, chciałbym wrócić mu płatność za kupiony przedmiot. Czy jest taka możliwość i w jaki sposób mógłbym to zrobić?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

AGLOPRIMA2
#14 Krzewiciel

@mruk25  Najprościej? Po prostu skontaktuj się ze sprzedającym i z nim to uzgodnij.

Czemu najprostsze rozwiązania przestały przychodzić ludziom do głowy?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@mruk25 legalnie kupić jeszcze raz i nie chcieć wysyłki odbierzesz osobiście a towar już masz

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@mruk25 w tej sytuacji skontaktuj się ze sprzedawcą i poproś o podanie numeru rachunku na który możesz przelać pieniądze za zakup. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT chyba coś przeoczyłem co to za 3 zlote gwiazdki? Bo zdaje mi się nie widziałem tego wcześniej koło nicku?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@az1rael tak, to nowość. Forumowicze z najwyższą rangą, otrzymują takie oznaczenie.
Demiurdzy mają trzy gwiazdki, Guru dwie, a Nestorzy jedną 😊

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika a co z kasowaniem zdjęć? Czy wyłączyliśmy widoczność galerii

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika a jakieś benefity z tego są 😄 nie wiem darmowy smart za aktywność na forum etc

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:44052296 odpisałam Ci tutaj 🙂 

@az1rael fajny pomysł! Ale czy największą satysfakcją nie jest "dziękuję" od innego Allegrowicza? 💕  😉

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika   Kto to przypomniał sobie te gwiazdki, kiedyś były  identyczne za  ilość komentarzy.

Allegro jeśli już coś nowego wprowadzi  to strach się bać...   Teraz wyglądamy jak ruscy generałowie,  może jeszcze  jakieś  lipne ordery nam podoczepiacie ?

Czy  naprawdę  wam się tak nudzi,  czy może tylko chcecie nas  zniechęcić  do zaglądania tutaj?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@br.  za komentarze były takie 

KOGIEL_T_1-1757565316785.png

teraz są odnowione z obwódką😉

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@KOGIEL_T   Takie  "udoskonalenie"  ma i dobrą stronę,  to ma być być takie przypomnienie że na Allegro  obowiązuje zasada max  3 gwiazdki.  Wyżej oceniać się raczej niczego i nikogo nie powinno  bo chyba niewielu zasługuje....

No może można  będzie  interpretować inaczej dopiero wtedy,  gdy  moderatorki dostaną  odznaki złote słoneczniki a Naczelny Wódz  przyczepi sobie fioletowe słońce!

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#20 Guru ⭐⭐

@br.  dla wodza to niebieskie 😁

KOGIEL_T_0-1757575985402.png

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Niebieskie to dla Wodza w Luxemburgu.... naszemu wystarczy  fiolet. Inaczej nie wypada!

oznacz moderatorów