Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobrý deň,
na Allegro som si objednala tovar. Celková cena objednávky mala byť 113 €. Keďže zásielka bola veľká, rozdelili ju do troch menších balíkov. Pri prevzatí každej zásielky však kuriér vybral odo mňa sumu 113 €, čiže spolu som zaplatila 339 €. Správne som mala zaplatiť iba raz – 113 € za celú objednávku. Predajca mi odpísal, že išlo o chybu zo stránky Allegro a bude ma ďalej informovať ale nestalo sa tak. Potrebujem problém čím skôr vyriešiť. Ako ďalej postupovať?
Ďakujem za pomoc.
Dobrý deň,
odporúčam Vám vytvoriť Diskusiu v histórii nákupov (allegro.sk/moje-allegro/nakupy/historia-nakupov). Po kliknutí na objednávku jednoducho vyberte možnosť Nahlásiť problém po nákupe.
V Diskusii potom požiadajte našu podporu Allegro, aby sa do diskusie zapojila a pomohla vám s riešením. 🙂
Dobrý deň, na Allegro som si objednala tovar. Celková cena objednávky mala byť 113 €. Keďže zásielka bola veľká, rozdelili ju do troch menších balíkov. Pri prevzatí každej zásielky však kuriér vybral odo mňa sumu 113 €, čiže spolu som zaplatila 339 €. Správne som mala zaplatiť iba raz – 113 € za celú objednávku. Predajca mi odpísal, že išlo o chybu zo stránky Allegro a bude ma ďalej informovať ale nestalo sa tak. Potrebujem problém čím skôr vyriešiť. Ako ďalej postupovať? Ďakujem za pomoc.