anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaplatila som dobierku 3× namiesto 1× – nadmerne účtovaná suma

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:127860409
#7 Wielbiciel

Dobrý deň,

na Allegro som si objednala tovar. Celková cena objednávky mala byť 113 €. Keďže zásielka bola veľká, rozdelili ju do troch menších balíkov. Pri prevzatí každej zásielky však kuriér vybral odo mňa sumu 113 €, čiže spolu som zaplatila 339 €. Správne som mala zaplatiť iba raz – 113 € za celú objednávku. Predajca mi odpísal, že išlo o chybu zo stránky Allegro a bude ma ďalej informovať ale nestalo sa tak. Potrebujem problém čím skôr vyriešiť. Ako ďalej postupovať?

Ďakujem za pomoc.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
grimz
Expert Allegro.sk

Dobrý deň, 

odporúčam Vám vytvoriť Diskusiu v histórii nákupov (allegro.sk/moje-allegro/nakupy/historia-nakupov). Po kliknutí na objednávku jednoducho vyberte možnosť Nahlásiť problém po nákupe.
V Diskusii potom požiadajte našu podporu Allegro, aby sa do diskusie zapojila a pomohla vám s riešením. 🙂

Martin
   Moderator
oznacz moderatorów
Client:127860409
#7 Wielbiciel

Dobrý deň, na Allegro som si objednala tovar. Celková cena objednávky mala byť 113 €. Keďže zásielka bola veľká, rozdelili ju do troch menších balíkov. Pri prevzatí každej zásielky však kuriér vybral odo mňa sumu 113 €, čiže spolu som zaplatila 339 €. Správne som mala zaplatiť iba raz – 113 € za celú objednávku. Predajca mi odpísal, že išlo o chybu zo stránky Allegro a bude ma ďalej informovať ale nestalo sa tak. Potrebujem problém čím skôr vyriešiť. Ako ďalej postupovať? Ďakujem za pomoc.  

oznacz moderatorów