Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
co i jak moge zrobic w sytuacji gdy zakupilem gre ktora okazala sie nie dzialac poprawnie odeslalem do sprzedajacego i on odeslal mi niby sprawdzona nowa gre ktora tez okazala sie byc wadliwa. Jak mam ja w tej sytuacji odeslac
Składasz pisemną reklamację mailem i odsyłasz. Jeśli reklamacja jest zasadna, sprzedawca ma obowiązek rzecz ponownie wymienić lub zwrócić całą wpłatę. Przy wymianie i przy zwrocie wpłaty powinien Ci oddać także koszt odesłania. Jeżeli pojawi się problem, otwórz Dyskusję https://allegro.pl/dyskusje/nowa opisz sytuację i poproś tam o pomoc pracownika Allegro.
dobre ranko! 😛
@xyz96 Z grami to tak prosto nie jest. Ale demiurg powinien to wiedzieć
@br.demiurg a może mdrogeria a może exoryna Ono wszystko wie.
Co znaczy NIE DZIAŁAĆ POPRAWNIE? Porysowana płyta? A może to twój komp nie jest ogarnięty 🙂
Może wystarczy wymienić klawiaturę i zadziała ? Bo już widać że "alt" nie działa, więc może tutaj leży problem... 🙂
@Client:84724311 Najpierw powinieneś sprawdzić czy Twój komputer spełnia wymagania gry. Następnie wymień napęd CD/DVD (pożycz od kolegi) bo Twój czytnik nieco się przykurzył i źle czyta płytę. Dopiero jak już będziesz wiedział na pewno ze to wina przysłanej gry, wtedy dyskutuj ze sprzedającym.
a co jeśli kolega włoży płytę od God of War'a do PC? 😞
@konto zamknięte - Świat imploduje.