anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zwrócić towar który już raz był odsyłany

Client:84724311
#1 Nowicjusz#

co i jak moge zrobic w sytuacji gdy zakupilem gre ktora okazala sie nie dzialac poprawnie odeslalem do sprzedajacego i on odeslal mi niby sprawdzona nowa gre ktora tez okazala sie byc wadliwa. Jak mam ja w tej sytuacji odeslac

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

xyz96
#21 Demiurg#

Składasz pisemną reklamację mailem i odsyłasz. Jeśli reklamacja jest zasadna, sprzedawca ma obowiązek rzecz ponownie wymienić lub zwrócić całą wpłatę. Przy wymianie i przy zwrocie wpłaty powinien Ci oddać także koszt odesłania. Jeżeli pojawi się problem, otwórz Dyskusję https://allegro.pl/dyskusje/nowa opisz sytuację i poproś tam o pomoc pracownika Allegro.

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

dobre ranko! 😛

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@xyz96  Z grami  to tak prosto nie jest.  Ale  demiurg  powinien to wiedzieć

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@br.demiurg a może mdrogeria a może exoryna  Ono wszystko wie.

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Co znaczy NIE DZIAŁAĆ POPRAWNIE? Porysowana płyta? A może to twój komp nie jest ogarnięty 🙂

oznacz moderatorów

terazauto
#13 Ambasador#

Może wystarczy wymienić klawiaturę i zadziała ? Bo już widać że "alt" nie działa, więc może tutaj leży problem... 🙂

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:84724311  Najpierw powinieneś sprawdzić  czy  Twój komputer spełnia  wymagania gry. Następnie  wymień  napęd CD/DVD  (pożycz od kolegi)  bo Twój czytnik nieco się przykurzył  i  źle  czyta płytę.  Dopiero  jak już będziesz wiedział  na pewno ze  to wina przysłanej gry, wtedy  dyskutuj ze  sprzedającym.

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

a co jeśli kolega włoży płytę od God of War'a do PC? 😞

oznacz moderatorów

terazauto
#13 Ambasador#

@konto zamknięte - Świat imploduje.

oznacz moderatorów