Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, mam pytanie o zwrot paczki zamówionej bez konta, jakie kroki podjąć by zwrócić paczkę? Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o zwroty, pozdr
Napisać pismo zwrot bez podania przyczyny, spakować towar z pismem i odesłać do sprzedawcy o ile jest firmą, bo prywatny nie przyjmie zwrotu.
Chodzi o to że towar niezgodny z opisem bo opis jest, że stan nr dobry A w rzeczywistości jest innaczej, czyli spakować i wysłać z pismem Na kartce "Zwrot bez podania przyczyny " i będzie git ?
Zwrot a reklamacja to co innego 🙂 Pisz pismo reklamacyjne i wysyłaj jak firma to dane są na aukcji, jak nie masz kontaktuj się ze sprzedawcą na jakie wysłać, to samo dotyczy osoby prywatnej 🙂
Hmm, bo towar używany Ale opis niezgodny z rzeczywistością bo uszkodzony, A to za pośrednictwem allegro jakoś ta reklamację czy mogę samemu napisać na kartce i wysłać to wpistu ?
@Client:71763480 Nie kupuj na Allegro bez konta, jeśli to robisz, w przypadku problemów zawsze będzie Ci trudniej.
@Client:71763480 Najlepiej zacznij od kontaktu ze sprzedającym w tej sprawie. Jeśli jest przedsiębiorcą, ze zwrotem nie powinno być problemów. Na pewno udzieli Ci też niezbędnych wskazówek.