Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Mam prośbę o pomoc w zrocie zamówienia. Zamówienei zostało anulowane automatycznie przez Allegro, lecz przelew doszedł i otrzymałem przesyłkę, natomiast rozmiar nie pasuje i chcę zwrócić towar. Proszę o pomoc: jak w tym wypadku wygenerować etykiet e zwrotu. Status zamówienia jest anulowany i zwrot wyszarzony. Pozdrawiam, Ryszard
@variasm Jeśli transakcja została anulowana, a mimo to otrzymałeś towar, jest to zakup poza Allegro i w sprawie zwrotu skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym. Nie wygenerujesz etykiety przez nasz system.
@nat_not Dziękuję za opowiedź. W tym wypadku także zwrot jest poza Allegro i ciekawie jak wygląda sprawa z ochroną kupującego i zwrotem pieniędzy za zakup.
Ochrony kupującego nie ma w takim wypadku 😕
@variasm A jak to możliwe ze został anulowany a zapłacony i go otrzymałeś? jeżeli zakup odbył się poza Allegro to nie masz dyskusji nie masz ochrony Allegro Protect, bo niby z jakiego powodu a co do zwrotu to musisz się dogadać ze sprzedającym.
Co oznacza ze allegro anulowalo zakup? Anulowac moze kupujacy lub sprzedawca a nie allegro? Chyba ze kupowales z osa oficjalny sklep allegro to wtedy mozna taka interpretacje przyjac
@az1rael PODEJRZEWAM .że przelew poszedł poza AF , sprzedawca wysłał , a allegro anulowało z racji braku wpłaty po 7 dniach .
@mdrogeria co to za skrót AF allegro finanse? To bedzie niezla jazda zwrocic...
@az1rael tak , system nie odnotował płatności i transakcja zostasła anulowana , prowizja zwrócona ....
Ale by sprzedawcy mieli eldorado jakby się allegro system wykrzaczył 😄 autozwroty prowizji ;D
Dokładnie. Tak właśnie było.