Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, zamówiłam paczkę z allegro, po złożonym zamówieniu napisał do mnie nadawca o błędach serwisowych u nich i, że postarają się sfinalizować przesyłkę jak najszybciej oczywiście wciąż z datą 6 czerwca bo zamawiałam to wczoraj rano. Wczoraj wieczorem również pisało, że paczka czeka na nadanie ale, że było to już po godzinach pracy kurierów postanowiłam zobaczyć jutro czyli jak data pokazuje dzisiaj, czy moja paczka już została nadana niestety nie i skontaktowałam się z nadawcą w tej sprawie lecz moje pytanie brzmi, jaki jest maksymalny czas dostawy z opoznieniem? Czy moge liczyć, że do dzisiaj wieczora moja paczka zostanie doręczona czy są małe szanse?
Jeżeli sprzedawca jej jeszcze nie nadał, to na pewno dzisiaj nie dojdzie.
A czas wysyłki zależny od tego co zadeklarował sprzedawca w ofercie (nie te sugerowane czasy, które podaje Allegro)
@Client:135093898 na przyszłość wchodź w zakładkę dostawa tam będzie w ciągu ilu sprzedawca się zadeklarował wysłać produkt. (to co widzisz na zielono to jest przewidywany czas dostawy, który pokazuje allegro)
@Client:135093898 to zależy od metody dostawy. Jednak w przypadku, kiedy przesyłka nie została jeszcze nadana doręczenie jej w tym samym dniu jest raczej niemożliwe.