Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
GJakim prawem zablokowano mnie bo logowaniem się z rurki telefonu żeby pozyskać kod do paczkomatu.co to **piiip**a ma być!!!
Co to jest rurka telefonu?
Rurki .błąd . Chyba zrezygnuje z allegro.po tylu latach i taka ich wpadka
Mam 4 córki ciała rodzinę i zawsze byliśmy zadowoleni z zakupów.teraz czar prysł.przez taka blachostke.a mogą mnie zweryfikować bezproblemowo przeciez
A co córka m długi na Allegro?
Kiedyś zaczęła sprzedaż dla kogoś i bapka znikła jak córka jej kasę przelewała a ta nie posłała zakupów do kupującego.nie zarobiła ani grosza .poszliśmy z tym na policję i wyszło że sprawa znana.corka jest młoda i dała się wykiwać i sprawa będzie wyjaśniana w sądzie ale na teraz chyba tak.ma tzw.dlug .ale do rzeczy.ja mam smarta , lata kupuje dla siebie na allegro.nigdy nie miałem problemu i ostatnio tylko zalogowałem się przed paczkomatu po kod do odbioru z jej telefonu bo ja na codzien używam od lat noki e 52 i zaczęło się.
Przepraszam .miało być córki .zagrzałem się bo za taką głupotę i dalej mam zablokowane konto
@tomeksusv Tę sprawę wyjaśnisz jedynie mailowo z naszym Działem Bezpieczeństwa. Zgodnie z regulaminem możemy przeprowadzić weryfikację tożsamości użytkownika.
Dodatkowo uprzedzam Cię przed tego typu wulgarnymi wypowiedziami. Nie są one zgodne z regulaminem Allegro Gadane. Budujemy naszą społeczność w oparciu o wzajemny szacunek.
Pisałem że jest to przecież do zweryfikowania że ja tylko poto się zalogowalem
Proszę o pomoc.troche się zagrzałem z tym wulgaryzmem bo ja tylko kupuje na allegro a tu takie blokady po zalogowaniu się po kod do paczkomatu?
@tomeksusv dostałeś już w sprawie blokady wszystkie informacje od działu bezpieczeństwa w sprawie mailowej numer 39055906.
Witam.corka Kiedyś zaczęła sprzedaż dla kogoś i bapka znikła jak córka jej kasę przelewała a ta nie posłała zakupów do kupującego.nie zarobiła ani grosza .poszliśmy z tym na policję i wyszło że sprawa znana.corka jest młoda i dała się wykiwać i sprawa będzie wyjaśniana w sądzie ale na teraz chyba tak.ma tzw.dlug .ale do rzeczy.ja mam smarta , lata kupuje dla siebie na allegro.nigdy nie miałem problemu i ostatnio tylko zalogowałem się przed paczkomatu po kod do odbioru z jej telefonu bo ja na codzien używam od lat noki e 52 i zaczęło się.blokada konta i pisze już któryś dzień że przecież to mogą sprawdzić po co się logowaniem ,do tego foto dowodu osobistego też posłałem bo prosili i dalej nic.
Budujemy nasza społeczność w oparciu o wzajemny szacunek.
Tą wypowiedź jest mocno przesadzona, tyle w temacie
Może zamiast uczyć bluzgów należy dzieci uczyć ostrożności. Była na tyle duża by wystawiać, a... Boże moje 11 i 14 lat pokazuję im każdego posta z nowym przekrętem chociaż tego nie używają. Tłumaczę co się dzieje na portalach społecznościowych. Takie przekręty są wszędzie. Na każdej stronie na jaką zajrzy. Trzeba zawczasu tłumaczyć. Ostatnio mojej 11 tłumaczyłam dlaczego nie życzę sobie żeby jakiekolwiek zdjęcia na fejsa dawała. Za przykład posłużył gościu przez kilka dni skupujący jak najbardziej zużyte obuwie damskie.... I sprzedawały bardzo chętnie. No żesz... Dzieci muszą wiedzieć jak najwcześniej...
Pisz maile, wyjaśnienia do działu bezpieczeństwa tylko on może odblokować twoje konto