Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ostatnio kupowałem kilkanaście przedmiotów z koszyka od różnych sprzedawców. U góry był wybrany domyślny adres dostawy, poniżej dla każdego sprzedającego wybrałem dogodną opcję dostawy. O ile dane do dostawy kurierem były OK, to na wszystkich zamówieniach do paczkomatu były również te dane. Czyli numer telefonu osoby, która miała tylko odebrać zamówienia z DHL. Czy da się wykonać zamówienia tak aby wybrać kilka adresów dla różnych sprzedawców, zamawiając jednorazowo partię przedmiotów z koszyka.
Nie ukrywam, da się podzielić zamówienie z koszyka na kilka partii, ale to również zmusza mnie do wykonania kilku płatności.
Pozdrawiam,
Radosław Jankowski
@fibu01 Wygląda na to że tak się nie da, tu masz opisane jak kupować przez koszyk: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/sposoby-zakupow/czym-jest-i-jak-dziala-koszyk-4GDdXb8KBSD
Ok, dzięki za info, może Allegro wprowadzi taką funkcję w przyszłości.
Może lepiej nie.
Widzisz Ty sobie dasz radę z tą opcją, ale wielu klientów już teraz przerasta zamówienie pod inny adres, albo po takim zamówieniu zapomina przywrócić adres domyślny.
Dochodzi do częstych odstąpień od umowy tylko z powodów technicznych. Komplikowanie prostego formularza może się czkawką odbić wszystkim użytkownikom.