Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rano o 9.10 dostałam meila, od strony Bonito, że przesyłka jest w drodze chociaż z Waszej strony , że jest w przygotowaniu. Dopiero teraz o 16:43 Bonito napisało, że została wysłana przesyłka? Tylko dlatego wybrałam Bonito, bo zależało mi na czasie. Tak nie można kłamać o wysłaniu?
Taaaak? Nie można kłamać
@agerynka Chaos nie sprzyja komunikacji. Kiedy kupiłaś, jaka była informacja kiedy sprzedający wyśle , moze kurier dopiero teraz odebrał od Bonito ( nie ma znaczenia czy o 12 czy 16 i tak idzie przez przeładunek), czego i od kogo oczekujesz?
Napiszę to tu, ale niech to też będzie odpowiedź dla innych, oczekuję, że będzie mi lżej, że przepłaciłam za książki ( mogłam wybrać tańszą ofertę), bo za bardzo się wkręciłem w ten przewidywany czas. Myślę, że po prostu uwierzyłam, że u mnie taki będzie, bo źle zrozumiałam, wiadomość od Bonito, że przesyłka "jest w drodze". Dla mnie jest w drodze oznacza jest po prostu wysłana. Na przyszłość jak mi ktoś napisze , że coś jest w drodze, to będzie znaczyć, że po prostu zobaczył moje zamówienie a nie wysłał. Podsumowując nie powinno się wysyłać kupującemu wiadomości, że przesyłka jest w drodze jak się jej nie wysłało, to wszystko.
@agerynka Co mówi śledzenie na stronie przewoźnika?
Nie powinno się wysyłać kupującemu wiadomości, że przesyłka jest w drodze jak się jej nie wysłało, to wszystko. Oczywiście wybrałam ObeBox, bo liczyłam, że tym konkurują z konkurencją, że szybciej dostarczają. Na przyszłość już wiem, żeby nie sugerować się przewidywanym czasem i nie przepłacać za zamówienie. Musiałam się po prostu wygadać
ale co Ty piszesz?
do kogo piszesz?
do Bonito?
do nas?
do Allegro?
pisz do Bonito skoro oni są sprzedawcą.
poza tym przesyłkę wysłano, tak? to o co chodzi?
mail z 9.10 prawdopodobnie informowal, ze sprzedawca wygenerował list przewozowy, nadał numer a o 16 przyjechał kurier i ją zabrał. jeśli nie wybrałaś One, to jutro możesz ją dostać
Nie powinno się wysyłać kupującemu wiadomości, że przesyłka jest w drodze jak się jej nie wysłało, to wszystko. Oczywiście wybrałam ObeBox, bo liczyłam, że tym konkurują z konkurencją, że szybciej dostarczają. Na przyszłość już wiem, żeby nie sugerować się przewidywanym czasem i nie przepłacać za zamówienie. Musiałam się po prostu wygadać.
A pokaż nam link do oferty, bo czas dostawy pokazywany przez Allegro może się różnić od czasu oferowanego przez sprzedającego.
Nie powinno się wysyłać kupującemu wiadomości, że przesyłka jest w drodze jak się jej nie wysłało, to wszystko. Oczywiście wybrałam ObeBox, bo liczyłam, że tym konkurują z konkurencją, że szybciej dostarczają. Na przyszłość już wiem, żeby nie sugerować się przewidywanym czasem i nie przepłacać za zamówienie. Musiałam się po prostu wygadać