Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dostalem wlasnie karte podarunkowa allegro na prezent.. patrze nie ma zdrapki.. jest informacja ze kod jest na paragonie.. tyle ze nie ma paragonu bo niby kto daje prezent z paragonem.. czyli na prezent dostalem bezwartosciowa tekturke a kase z kodu z paragonu ktos wyrzucil do kosza.
Niezle to wymysliliscie Allegro 😄 😄 😄
Pewne że od Allegro?
@cederom domyślam się, że karta została kupiona w Żabce, Kolporterze lub Pepco, przykro mi z powodu tej sytuacji jednak informujemy na tej stronie, że "Karty dostępne są wyłącznie w postaci kodów drukowanych na paragonie".
Mam nadzieję, że osoba, która kupiła Ci kartę była tego świadoma i nie wyrzuciła paragonu.
niestety paragon przepadl trudno 😉
moze warto umiescic jakas jaskrawa informacje ze kod znajduje sie na paragonie? sprzedawca w empik nie poinformowal ze kod jest na paragonie nie na tekturce widocznie ktos pierwszy raz kupowal taki kupon sam tez nigdy nie korzystalem 🙂
@cederom Z tego co się orientuję to na takiej zasadzie działają wszystkie karty podarunkowe - nie ważne czy to allegro, czy też jakieś platformy stremingowe, doładowania do zakupów microsoft itp.
roznie bywa.. jesli chodzi o soft (np gry) raczej sa zdrapki lub karta z kodem wewnatrz pudelka.. ale nie mam doswiadczenia z takimi kartami podarunkowymi.. teraz juz wiem(y) 🙂
Czyli przepadł!☹️
ano 😞
Osobiście niepolecam .Zastanówcie się dwa razy . Zdecydowanie lepiej i bezpieczniej . O wiele lepiej dać pieniądze w kartce czy specjalnym etui . Straszne rozczarowanie .
Mam to samo … wielkie rozczarowanie . To nie powinno nazywać się karta podarunkową. Kawałek bezwartościowej tektury i nikt nie jest w stanie pomoc ,bo płatność była gotówka
Można tylko domyślać się że jest to celowe zagranie Allegro, bo podejrzewam że mnóstwo ludzi już się na to nabrało. Każda karta jaką kiedykolwiek dostałem była kartą podarunkową a nie MAKIETĄ... Wypadałoby zgłosić to do UOKiK, na pewno z chęcią się temu przyjrzą, tym bardziej, że nie są to odosobnione przypadki...
A powinni informować o tym przy kasie.