Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak odbywa się zwrot po zakupie ze środków karty podarunkowej my benefit? Obostrzenia karty są takie, że muszę kupić w dziale Sport i Turystyka.
Przykład:
Kupuję Kurtkę u sprzedawcy A dział Sport i Turystyka, płacę za nią 1tyś. zł - kurtka przychodzi, rozmiarówka nie ta i zwracam.
Zwrot środków dostaję na konto Allegro? Czy jak? Jak na konto Allegro to czy nadal mam obostrzenia w postaci tylko dział Sport i Turystyka? I mam nadzieję, że nie muszę wykorzystać środków u tego samego sprzedawcy co zrobiłem zakup?
Jak to wygląda w praktyce? Dzięki
Cześć, @Nosek_lca. Jeśli zwrócisz zamówienie opłacone kartą podarunkową, dostaniesz nową kartę podarunkową na kwotę równą kwocie zwrotu. Przypiszemy ją do konta Allegro, z którego zrobiony został zakup. Warunki i termin ważności karty pozostają bez zmian.
A co w przypadku kiedy np. termin ważności kończy się 31.12.2025, a ja kupuję pod koniec grudnia i zwracam pod koniec stycznia 2026?
@Nosek_lca, jeżeli sprzedający zleci zwrot po terminie ważności karty, to możesz jej użyć przez 14 dni od daty zwrotu. Dokładnie rozpisaliśmy to w Regulaminie Kart Podarunkowych 😊