Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Złożyłam reklamację na fotel zakupiony 7 listopada 2021 roku. Zareklamowałam ten fotel oraz otrzymałam informację, że Allegro lub sprzedający zrobi zwrot pieniędzy za ten fotel. Było to 1 sierpnia tego roku. Dalej czekam na decyzję z Allegro Protect ile to jeszcze będzie trwało?
To sprzedający czy Allegro ma zwrócić, decyzja wg regulaminu Allegro Protect to 30dni ale w większości to ok 7dni.
Allegro protect
@dorota098765 sprzedawca rozpatruje reklamację, czy to zrobił ? Protect nie służy do wypłat za reklamacje, chyba że sprzedawca oleje procedury 🙂
Pisali do mnie że zwrócą pieniądze, nie zwrócili prosili abym zakończyła dyskusję i allegro protect napisało,że przyjęli wniosek i go rozpatrują i na allegro w tej sprawie nie mogę nic zgłosić bo wyskakuje mi ze wniosek jest rozpatrywany. Od 15 sierpnia
W ten sposób chciałam, ale ten fotel się nie wyświetla w ogóle
@dorota098765 A nie da się pominąć tego, bez zakupu? To spróbuj tak: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?subjectId=6be0e647-a9cf-417f-b70d-42623f4d428b
Jeśli zlozylas wniosek do Allegro Protect o zwrot pieniędzy, użytkownicy którzy mają Allegro Smart decyzję otrzymają w ciągu 2 dni. użytkownicy którzy nie mają Allegro Smart decyzję otrzymają jak się nie mylę w ciągu 5 dni
Mam allegro smart i nie otrzymałam decyzji ani na mailu ani na allegro
Być może zapomnieli o wniosku kliknij w link który podal@LEW433 i napisz do nich lub porozmawiaj z doradca na czacie