Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie wiem jak inni, ale ja większość zakupu kupuje allegro pay i monet za to nie dostaje.
@SALDYN-07 były promocje na rozruch teraz nie licz na za wiele 😞 niedawno nawet sprzedawców obciążają 0,5 % za darmowe kredytowanie kupujących, a pamiętaj że każda moneta to 1 zł 😞
Czyli allegro nie za bardzo dba o takich ludzi co maja wiele umów na pare tyś zł w allegro pay.
@SALDYN-07 nie dość że darmowy kredyt to jeszcze mają Ci płacić ? przecież te wszystkie udogodniania jak Pay, Smart, Allegro Cash to są koszty które ponosi allegro, przerzuca na sprzedawców a oni podnoszą ceny towaru 😄
Ja tylko zapytałem jak to jest.
@SALDYN-07 Tu nie chodzi o dbanie, Allegro dba o kasę i to tylko swoją. Takie promocje były,są i będą ale Allegro musi mieć korzyść z tego.🤗
@SALDYN-07 Bo musisz trafić na promocję, teraz chyba nie ma. A to zawsze takie ...zachęcanie a teraz nie potrzebują nowych uczestników. Ostatnia chyba do końca lipca.
Allegro najwidoczniej popłynęło na tych monetach, bo kiedyś tego było duuuużo, a teraz trafić jedną przy zwykłych zakupach jest trudne.