anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy i czy wogole ? allegro zamieza zrobic monety za zakupy po przez allegro pay

SALDYN-07
#7 Wielbiciel#

Nie wiem jak inni, ale ja większość zakupu  kupuje allegro pay i monet za to nie dostaje.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@SALDYN-07 były promocje na rozruch teraz nie licz na za wiele 😞 niedawno nawet sprzedawców obciążają 0,5 % za darmowe kredytowanie kupujących, a pamiętaj że każda moneta to 1 zł 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SALDYN-07
#7 Wielbiciel#

Czyli allegro nie za bardzo dba o takich ludzi co maja wiele umów na pare tyś zł w allegro pay.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@SALDYN-07 nie dość że darmowy kredyt to jeszcze mają Ci płacić ? przecież te wszystkie udogodniania jak Pay, Smart, Allegro Cash to są koszty które ponosi allegro, przerzuca na sprzedawców a oni podnoszą ceny towaru 😄 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

SALDYN-07
#7 Wielbiciel#

Ja tylko zapytałem jak to jest.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@SALDYN-07 Tu nie chodzi o dbanie, Allegro dba o kasę i to tylko swoją. Takie promocje były,są i będą ale Allegro musi mieć korzyść z tego.🤗

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@SALDYN-07 Bo musisz trafić na promocję, teraz chyba nie ma. A to zawsze takie ...zachęcanie a teraz nie potrzebują nowych uczestników. Ostatnia chyba do końca lipca.

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#13 Ambasador#

Allegro najwidoczniej popłynęło na tych monetach, bo kiedyś tego było duuuużo, a teraz trafić jedną przy zwykłych zakupach jest trudne.

oznacz moderatorów