anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałem dzisiaj powiadomienie mailowe, że czeka na mnie przesyłka, której nie zamawiałem.

jkjk2
#7 Wielbiciel#
Otrzymałem dzisiaj powiadomienie mailowe, że czeka na mnie przesyłka, której nie zamawiałem. Na dodatek, przesyłka jest ponoć do odbioru w Niemczy (mieszkam w Krakowie). Na dodatek, na stronie Allegro widzę adnotację, że przesyłka została odebrana. Nie wiem przez kogo i dlaczego moje dane zostały wykorzystane.

Proszę o wyjaśnienie i pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Nie wiem jak skontaktować się bezpośrednio z administratorami lub koordynatorami Allegro - mailowo bądź telefonicznie w tej sprawie. 

Poniżej treść powiadomienia. 
Z wyrazami szacunku, jk

Cześć Jan,
Twoja przesyłka z "PHILIPS IRYGATOR SONICARE HX8261 AirFloss Zielony" jest gotowa do odbioru w automacie paczkowym. Będzie w punkcie do 06 lis 13:19.
Odbierz paczkę

Z aplikacją Allegro możesz otworzyć skrytkę zdalnie – szybciej i wygodniej.

[edycja] 
Odbierz do
06 lis 13:19

Punkt odbioru
ORLEN Paczka 657529
Sienkiewicza 2
86-032 Niemcz

Przewoźnik i numer przesyłki
Allegro
AD0030GJV0

Twój zakup

PHILIPS IRYGATOR SONICARE HX8261 AirFloss Zielony
(13619790387)

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Sprzedawca mógł w pośpiechu źle wygenerować etykietę lub paczka gdzieś na sortowni uległa uszkodzeniu i po przepakowaniu dali złą etykietę. Zgłoś do allegro to ich dostawca niech składają reklamację .

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@jkjk2 Jak nie zamawiałeś i nie jest twoja, nie odbieraj. Możesz zadzwonić na infolinię; 616 303 997

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@jkjk2 a kiedy coś kupowałeś od firmy Firma-Fastcom

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@jkjk2 jeśli jesteś pewien, że nie zamawiałeś nic na ten adres zadzwoń proszę na naszą infolinię pod numerem telefonu 616 303 997 lub napisz proszę zgłoszenie przez ten formularz kontaktowy: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów