Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałam otrzymać przesyłkę do 7 XI , a mamy 12 i przesyłki brak.A ten debil co mi fikcję sprzedam każe mi czekać no to coam czekać do wieczności?.Chciałam przez formulaż , ale allegro widać też to ma w dużym poważaniu bo dzś 12.XI. też każe czekać o dziwo do 07.XI. .Zastanawiam się i chyba będę musiała zgłosić to na policję jako kradzież to może spowoduje że się obudzicie CO ?????????.
Myślę że towaru nie dostaniesz... Zostaje dyskusja
@NipponShorty problem jest taki, że nie może otworzyć dyskusji, bo Allegro ma problem z kalendarzem i według nich dyskusję można otworzyć dopiero po 7.10.2025 ,a dziś jest 12.10.2024
@client51238549 załóż proszę dyskusję w tej sprawie. Informacja o czasie wysyłki to tylko tzw. potykacz, kliknij proszę, że chcesz mimo komunikatu, założyć dyskusję. Konto sprzedającego jest już zablokowane. Jeśli w dyskusji nie uda się dojść do porozumienia, będziesz mogła złożyć wniosek o rekompensatę z Allegro Protect.
Miałam otrzymać przesyłkę do 7 XI , a mamy 12 i przesyłki brak.A ten debil co mi fikcję sprzedam każe mi czekać no to coam czekać do wieczności?.Chciałam przez formulaż , ale allegro widać też to ma w dużym poważaniu bo dzś 12.XI. też każe czekać o dziwo do 07.XI. .Zastanawiam się i chyba będę musiała zgłosić to na policję jako kradzież to może spowoduje że się obudzicie CO ?????????.
1. nie kradzież tylko oszustwo
2. otwórz dyskusję
3. nie kupuj od Chińczyków
Tak jest. Na policję!