anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy otrzymam opłacony towar

client51238549
#1 Nowicjusz#

Miałam otrzymać przesyłkę do 7 XI , a mamy 12 i przesyłki brak.A ten debil co mi fikcję sprzedam każe mi czekać no to coam czekać do wieczności?.Chciałam przez formulaż , ale allegro widać też to ma w dużym poważaniu bo dzś 12.XI. też każe czekać o dziwo do 07.XI. .Zastanawiam się i chyba będę musiała zgłosić to na policję jako kradzież to może spowoduje że się obudzicie CO ?????????.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Myślę że towaru nie dostaniesz... Zostaje dyskusja

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

@NipponShorty  problem jest taki, że nie może otworzyć dyskusji, bo Allegro ma problem z kalendarzem i według nich dyskusję można otworzyć dopiero po 7.10.2025 ,a dziś jest 12.10.2024

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@client51238549 załóż proszę dyskusję w tej sprawie. Informacja o czasie wysyłki to tylko tzw. potykacz, kliknij proszę, że chcesz mimo komunikatu, założyć dyskusję. Konto sprzedającego jest już zablokowane. Jeśli w dyskusji nie uda się dojść do porozumienia, będziesz mogła złożyć wniosek o rekompensatę z Allegro Protect. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

client51238549
#1 Nowicjusz#

Miałam otrzymać przesyłkę do 7 XI , a mamy 12 i przesyłki brak.A ten debil co mi fikcję sprzedam każe mi czekać no to coam czekać do wieczności?.Chciałam przez formulaż , ale allegro widać też to ma w dużym poważaniu bo dzś 12.XI. też każe czekać o dziwo do 07.XI. .Zastanawiam się i chyba będę musiała zgłosić to na policję jako kradzież to może spowoduje że się obudzicie CO ?????????.

oznacz moderatorów

client51238549
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów

fox_paws
#13 Ambasador#

1. nie kradzież tylko oszustwo
2. otwórz dyskusję
3. nie kupuj od Chińczyków

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

Tak jest. Na policję!

oznacz moderatorów