Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem klocki hamulcowe do auta. Zwyczajne klocki, jeszcze nawet nie założyłem ale skoro szybko dotarły zabrałem się dziś za napisanie oceny transakcji. Wszystko OK, 5+5+5 ale niżej problem: musisz ocenić również przedmiot. No ale jak mam ocenić przedmiot skoro go nawet nie użyłem?
Nie ma tak jak kiedyś bywało że się ocenia sprzedawcę osobno i przedmiot osobno, teraz trzeba wszystko hurtem.
Więc może lepiej całkiem zlikwidować oceny skoro tworzy się fikcję?
A może inaczej: zatrudnijcie do wprowadzania tych zmian ludzi którzy sami czasem coś kupują lub też sprzedają i sami rozumieją o co w tym wszystkim chodzi, a nie tępaków którzy automatycznie wykonują polecenia z góry.
nie musisz oceniać przedmiotu tylko możesz podczas wystawiania oceny kupującemu . Pominiesz ocenę produktu i allegro poprosi cię o jego ocenę , a zrobisz to jeśli i wtedy kiedy będziesz uważał to zastosowne .
@mdrogeria Tak pominąłem i o dziwo ocena transakcji przeszła a ocena przedmiotu dalej jest nieoceniona.
Ale czy ja muszę się dowiadywać o tym po fakcie, po zamknięciu strony?
To jest takie prymitywne, takie szukanie **piiip**ów, bo może ktoś kliknie dla świętego spokoju.
br.od tego masz nas na ,,gadane ,, 😁
@mdrogeria OK. przynajmniej pogadać, ponarzekać sobie mogę😁
To jest takie prymitywne, takie szukanie **piiip**ów, bo może ktoś kliknie dla świętego spokoju.
ale może kogoś najdzie refleksja, że w złym miejscu ocenił produkt🙂
@br. no faktycznie, trudno ocenić niektóre zakupy przed użyciem🙂,ale z drugiej strony kupujący często wystawiają negatywa tylko dlatego, że coś im nie pasuje w produkcie i oceniają produkt, a nie transakcję.
@konto zamknięte No cóż, niezadowolony klient szuka dziury w całym, czepia się kogo może , to naturalne takie typowe, takie ludzkie 😡
@br. Kiedy otrzymałeś od allegro informacje o ocenie produktu? Z tego co wiem, to chyba miesiąc po zakupie wysyłają maila z prośbą o ocenę produktu. Chyba, że coś się zmieniło i na siłę z automatu wysyłają, bo chcą przed wejściem na giełdę na szybkiego wyrobić opinie o produktach 🤣
DarkStoorM nie , możesz ocenić nawet przed otrzymaniem przesyłki , dzisiaj zauważylem taką możliwość 👻
@DarkStoorM W niedzielę zapłaciłem, wczoraj odebrałem dzisiaj weszłem na stronę żeby ocenić. Maila tak, czasem wysyłają jeżeli długo jest nieoceniane.
@DarkStoorM Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek dostał mejla z prośbą o ocenę produktu. Przychodzą tylko z przypomnieniem o komentarzu - 3 tygodnie po zakupie i tydzień przed upłynięciem terminu na wystawienie komentarza.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Hm, a może to chodziło o powiadomienie "oceń produkty" zamiast maila? 🤔 Sam już nie pamiętam, może mi się faktycznie pomyliło z komentarzem 😄
@DarkStoorM Jakie powiadomienie? Bo ja mam uBlocka, to wiesz, mogę o czymś nie wiedzieć😁
@Knowhere ten dzwoneczek przy koncie, ja go sobie zostawiłem, czasami jakiś pakiet wlatuje 😄
@DarkStoorM Aaa, a to to to mam😁