anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Komunikat "Problem z przesyłką"

4di3di
#7 Wielbiciel#

Mam następujący problem: zamówiłem produkt ponad miesiąc temu. Wygląda na to, że wysyłany z Chin, bo przewoźnik to Yun Express, a numer przesyłki to YT1411011161008948. Co dziwne, w zakładce z zamówieniem widnieje status "zakup opłacony" - i tyle, ale oprócz tego wyświetla się przy nim komunikat "Problem z przesyłką" - i nic więcej. O co może chodzić? Co mogę zrobić w tej sprawie? Już dawno minął czas na odstąpienie/zwrot, a przesyłki nadal nie dostałem. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc lub podpowiedź.

Numer zamówienia: 0ce05840-a903-11ef-b8c8-3f6cb827abde

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

LEW433
#21 Demiurg#

@4di3di Otwórz dyskusję tu sprzedający ma 24godz. na odpowiedź, tu masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@4di3di

Przesyłka o tym nr nie została jeszcze nadana. Sprzedawca wygenerował wyłącznie etykietę nadawczą.

Najlepiej założyć dyskusję. 

oznacz moderatorów

4di3di
#7 Wielbiciel#

Właśnie tak zrobiłem. Dzięki. Zdziwił mnie ten komunikat o problemie z przesyłką. No nic, zobaczymy.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @4di3di. Podjęliśmy już wobec sprzedającego odpowiednie działania. Proszę, abyś w tej sytuacji rozpoczął Dyskusję ze sprzedającym. Na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy i pomoże w rozwiązaniu sprawy. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

4di3di
#7 Wielbiciel#

Już rozpocząłem dyskusję ze sprzedającym, dzięki serdeczne za zabranie głosu. 🙂 

oznacz moderatorów