Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zakupilem sobie gre na allegro z nocna premiera gry fc 26 odebralem zaraz minute po północy a mnie do konkursu nie zakfalikowano ktos tak mial .
@stefanom2020 Tę sprawę musisz wyjaśnić z organizatorem konkursu.
z kim z . Organizator konkursu jest allegro nie ma w regulaminie napisane ze konkusr jest losowanie tylko kto pierwszy odbierze to wygrywa nagrode głowna
@stefanom2020
Najwidoczniej nie byłeś na tyle szybki żeby zakwalifikować się do grona zwycięzców.
Odebrałem zaraz minutę po północy
@stefanom2020 Widocznie sekunda / dwie / trzy a może pięć za późno.
@stefanom2020 tak, to my jesteśmy organizatorami, przepraszam za błąd. Informacje o nagrodzie są przesyłane do pierwszych 53 osób, które odebrały przesyłkę. Jeżeli nie otrzymałeś wiadomości z informacją o wygranej, oznacza to, że Twój odbiór przesyłki był późniejszy niż 53 osób.
Jak to możliwe jak odebrałem grę pare sekund po północy proszę o przeczytanie konkursu i regulaminu co pisze grę można było odebrać minutę po północy czyli 00:01 a ja odebrałem 00:01:18 sekund to czyli jestem w 53 osobach a nie dostałem wiadomości od allegro. Czekam na reklamacje od allegro jak nie to pozew do sądu wyśle.
@stefanom2020 @Daj znać jaki będzie wyrok 😁
@stefanom2020 nie bardzo rozumiem na jakiej podstawie uważasz, że musisz być jedną z pierwszych 53 osób. Odbiory nie odbywają się jeden po drugim, mogą odbywać się równocześnie. Oczywiście masz jednak możliwość złożenia reklamacji w tej sprawie. Możesz to zrobić przez nasz formularz.
Reklamacji nie zrobię tylko wyśle pozew do sądu mam adwokatów to zobaczę jaka będzie decyzja .