Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Chciałem zgłosić do allegro by dodali nowy filtr do wyszukiwarki a mianowicie filtr szukania okularów wg liczby dioptrii czy tam poziomu wady wzroku np. +1 lub od -0,5 do -1 bo w tytułach aukcji bywa różnie, i robi się mętlik od zbyt wielu aukcji takich samych okularów.
W ciągu kilku lat już kilkanaście razy miałem jakieś pomysły na ulepszenie czegoś w nim, głównie nowe filtry szukania, zerknąłem na górę i dół strony i olałem temat nic nie widząc możliwości kontaktu z nie wiem działem jakości lub jakiś w miarę odpowiedni dział, grzebałem w centrum pomocy i ślepy jestem, ale już mnie boli że nie zapisywałem co dałoby się łatwo niskim kosztem ulepszyć za bardzo boli,
sklep online morele ma link z lewej pod filtrami "brakuje Ci opcji filtrowania? Zgłoś tutaj!"
- jak tak dalej pójdzie to np morele bardzo prześcignie allegro, zresztą już teraz allegro gdzieś tam w jakiejś kategorii widziałem że ma mniej filtrów niż morele
ciekawi mnie gdzie ten link do kontaktu w ogóle jest bo kiedyś był dostępny na dole strony do chyba zbyt wysokiego działu a może nie na dole ale przynajmniej był widoczny czy w miarę znajdowalny, nawet napisałem jakiś mail o kategoriach kart dźwiękowych usb
Może jestem ślepy? albo głupi bo mam pisać na adres do korespondencji z strony "o nas"
Serwis Allegro.pl
Allegro.pl sp. z o.o.
ul. Grunwaldzka 182
60-166 Poznań
czy może zakładać nowe tematy tutaj? tylko czy tu dość często zagląda pracownik allegro?
albo przycisk zgłoszenia błędnego opisu lub błędnego wypełnienia "rubryk danych do filtrów" tzn. parametrów lub pozostawienia pustych parametrów i nie wymienienie ich w opisie
parametry są czasem tak kiepsko wypełniane i olewane popularnie w niektórych kategoriach że czasem trzeba olać szukanie filtrami by szukać opisem aukcji
czasem po kilku godzinach szukania kupujesz na aukcji zgodnie z spisanym prawem ludzkim tylko sprzęt jest np kilka razy droższy niż na aukcji którą znalazło by się bez trudu gdyby była kategoria i filtr, a aukcje miały parametry wypełnione, oczywiście zorientujesz się gdy jest za późno