anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kontakt z Allegro

Jakub_H
#1 Nowicjusz

Rozpoczołem dyskujsę ze sprzedawcą w sprawie zwrotu produktu. Od strony sprzedawcy praktycznie zero kontaktu więc poprosiłem o pomoc Allegro. Człowiek z obsługi przyznał rację ale znowu od sprzedającego zero kontaktu. Niestety nie zauważyłem że rozmowa zostanie zakończona automatycznie bo wcześniej też tam pisałem. Teraz nie mam jak rozpocząć dyskusji a czat AI w ogóle nie pomaga. Czy jest możliwość kontaktu z jakimś człowiekiem od allegro a nie głupim czatem AI który w ogóle nie działa? Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@Jakub_H rozumiem, że chodzi o dysksuję do zamówienia nr e3a4b2f0-4303-11f0-8fdc-077300acf4bd, a Twoje oczekiwanie to obecnie zwrot wpłaty od sprzedającego? 
Potwierdź to proszę, będę działać dalej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jakub_H
#1 Nowicjusz

Chodzi o to zamówienie, sprzedający bardzo zwleka z nadaniem zwrotu. To znaczy raz już zlecił lecz bez pytania się o termin i adres przez co musiałem dzwonić do kuriera że nie ma po co przyjedżać. Potem pisałem do nich żeby jeszcze raz zlecili odbiór lecz nie było odpowiedzi i wtedy poprosiłem o pomoc allegro. Po interwencji zadeklarowali się zlecić ponownie lecz nic takiego nie nastąpiło.

oznacz moderatorów

la_nika

@Jakub_H otworzyliśmy tę dyskusję ponownie i zamieściliśmy w niej naszą wypowiedź. 
Sprzedający powinien udostępnić Ci kod nadania do Paczkomatu. Jeśli nie wypowie się w dyskusji w ciągu 24h, skorzystaj z przycisku "poproś o pomoc Allegro". 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Jakub_H
#1 Nowicjusz

Bardzo dziękuję za szybkie działanie. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów

la_nika

@Jakub_H polecam się 🙂 Miłego dnia! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów