czekam na pilną przesyłke jest opózninna proszę o kontakt do przewoźnika... nr AD02BO45F8
Przewoźnik to Allegro. Zadzwonisz do DHL to paczki po tym numerze nie znajdą, bo maja ją na innym. Allegro dba, by użytkownicy zarówno kupujący jak i sprzedający się nie nudzili xD. To wręcz wymarzony portal dla ludzi z niskim ciśnieniem. Po zakupach im podskakuje xD.
Kurde swoją drogą zbieram się od tygodnia z zakupami, bo też sie boję że mi Dhl wylosują, a zwroty po anulowaniu to chyba pocztą konną wracają...
Cześć, @Lulekkiler1978. Skontaktuję się w tej sprawie z przewoźnikiem - dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Udało Ci się w jakiś sposób uzyskać prawidłowy nr przesyłki DHL? Również czekam na dostawę, sprzedawca podaje mi tylko ten nr z allegro, nie ma opcji śledzenia czy przekierowania przesylki. Kiedyś był normalnie nr śledzenia i było wszystko ok, ktoś się widocznie nudził...
DHL i Allegro DHL to dwie różne firmy i dlatego nie widać ich w tych samych systemach.
Przesyłki Allegro można śledzić tutaj (chyba, że chodzi Ci o coś innego): https://allegro.pl/allegrodelivery/sledzenie-paczki
Dokładnie to DHL eCommerce i Allegro Delivery DHL to dwie różne firmy.
Natomiast DHL eCommerce i Allegro DHL to ta sama firma. Allegro DHL to przesyłka DHL eCommerce nadana na umowie Allegro z DHL eCommerce.
DHL eCommerce = Allegro DHL
DHL eCommerce =/= Allegro Delivery DHL
Allegro DHL =/= Allegro Delivery DHL
Allegro Delivery DHL = Allegro DHL (AD)
Allegro DHL (AD) =/= DHL eCommerce
Allegro DHL =/= Allegro DHL (AD)
DHL =/= DHL eCommerce.
Cześć, @artur1999. Status przesyłki sprawdzisz w zakładce Moje zakupy -> Szczegóły zakupu -> Pełna historia przesyłki.
Chciałabym się podpiąć pod temat i prosić o pomoc ws. przesyłki AD01HRRLH8B0PGQZ5 - czy jest możliwość uzyskania kontaktu do kuriera ją obsługującego?
Pytanie nieaktualne 🙂