Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moje konto zostało zawieszone z przyczyny jak cytuje"mam nie opłacone niektóre transakcje, co działa na szkodę sprzedających. Transakcje które miałem nie opłacone były tylko te z licytacji i na które miałem jeszcze czas na opłatę, ustalony przez samego sprzedającego. Skontaktowałem się z allegro o podanie szczegółów o co dokładnie chodzi albo ew. o którego sprzedającego cz tez które transakcje, bym mógł się odnieś i jak coś co źle zrobiłem poprawić. Nie otrzymałem takiej informacji. Natomiast zostałem poinformowany, ze mam teraz od razu opłacać transakcje albo je zaraz anulować (zdziwiło mnie), co będzie ok, i nie będę miał wtedy blokowanego konta, które używam tylko do zakupów, nic nie sprzedaje. Posiadam również pakiet smart i często korzystam z wysyłek kilku przedmiotów w jednej paczce. W tym roku zaoszczędziłem według statystyki już 2694,70 zł-,. Teraz tak, z braku konkretnej przyczyny blokowanie konta i faktu nakłaniania mnie do natychmiastowego realizowania wpłat, co często wyklucza wysyłki kilku przedmiotów w jednej paczce i korzystania z pakietu smart, doszedłem do jednego logicznego wniosku. Po przekroczeniu pewnej kwoty oszczędności na wysyłkach ( u mnie 2694,70 zł), prowadzone są zawoalowane działania mające na celu utrudnianie i ograniczenie korzystania z wyżej wymienionego pakietu,oraz wysyłek łączonych, pod rożnymi często wydumanymi przyczynami. Moim zdaniem dopiero takie działanie właśnie jest na niekorzyść sprzedającego jak i oczywiście moje : kupującego. Przypuszczam ze to nie jest odosobniony przypadek, czy ktoś się z tym jaszcze spotykał.
@bubahub być może Cię rozczaruję, jednak kwota Twoich oszczędności dzięki Allegro Smart! absolutnie nie ma wpływu na działania działu bezpieczeństwa i sankcje nałożone na Twoje konto. Sytuacja ta jest związana wyłącznie z opisanym przez Ciebie na początku wpisu powodem.
Niby tak (-: , ale czy to nie sprzedający określa czas w jakim mogę licytować na aukcjach za nim opłacę i ile przedmiotów, jak nie to mnie blokuje i cześć. Powtarzam, nie doszukałem się problemu u sprzedających a kontaktowałem się ze rożnymi możliwymi. Jak to nie Allegro Smart!, to już nie wiem, bo ta przyczyna podana to bankowo wydumana… A, dziękuje za szybka odpowiedz