Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Miałam w koszyku 47 rzeczy i nagle wyskoczyła informacja ze koszyk jest pusty i moje produkty z Niego zniknęły jak mam je odzyskać ?
Minął czas!
Oferty dodane do koszyka są w nim widoczne do momentu ich zakończenia lub zakupu. Jeśli w koszyku będziesz mieć produkt z oferty, która się zakończyła, usuniemy go z Twojego koszyka i wyświetlimy Ci informację na ten temat. Zobaczysz ją na żółtym bannerze, nad listą produktów w koszyku.
Liczbę przedmiotów, które masz już w koszyku, możesz zwiększać. Kliknij ponownie w przycisk [dodaj do koszyka] na stronie oferty lub przejdź do edycji koszyka i dodaj kolejne sztuki, używając znaków plus i minus. Liczba i cena zmienią się od razu. Warunkiem zwiększenia liczby sztuk jest dostępność odpowiedniej ilości przedmiotów w ofercie.
W koszyku możesz mieć maksymalnie 50 różnych ofert od maksymalnie 35 różnych sprzedawców. Dodanie większej ilości różnych ofert będzie niemożliwe. Zapłać za wybrane przedmioty lub usuń niechciane przedmioty, a wtedy zwolni się miejsce na kolejne oferty.