Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś z administratorów Allegro panuje nad tym co dzieje się na aukcjach ?
W 15 minut wysłałem 20 zgłoszeń na podstawie Art. 136 Kodeks Karny.
Art. 136. KK
Czynna napaść lub znieważenie przedstawiciela obcego państwa
§ 1.Kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej dopuszcza się czynnej napaści na głowę obcego państwa lub akredytowanego szefa przedstawicielstwa dyplomatycznego takiego państwa albo osobę korzystającą z podobnej ochrony na mocy ustaw, umów lub powszechnie uznanych zwyczajów międzynarodowych, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.
§ 2.Kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej dopuszcza się czynnej napaści na osobę należącą do personelu dyplomatycznego przedstawicielstwa obcego państwa albo urzędnika konsularnego obcego państwa, w związku z pełnieniem przez nich obowiązków służbowych, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
§ 3.Karze określonej w § 2 podlega, kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej publicznie znieważa osobę określoną w § 1.
§ 4.Kto na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej publicznie znieważa osobę określoną w § 2,podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
@Nad_Pilica jak rozumiem taki sam standard stosujesz do innych a nie tylko do Rosji i Putina ?
Praktycznie kazdego prezydenta USA mozna nazwac mordercą. Jakoś nikt w PL nie robił takich szopek jak teraz z Putinem
Wydawało mi się że dyskusja nie dotyczy prezydentów USA ale mogę się mylić.
Wg wszelkich doniesień najwięcej na sumieniu ma KK. 😁