anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kto zarządza "Catcherem"? Czy da się skorzystać z tych ofert?

bartplus
#8 Zapaleniec#

Średni mnie interesują takie tematy, ale dziś specjalnie czekałem na godzinę 11:00. Zdążyłem "zadrapać" i okazało się, że "okazja już jest wyprzedana. Czyli rozumiem, że w 6 sekund wyprzedali się ile sztuk? Jedna? Tysiąc dla pracowników i znajomych?

Żenada.

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

Client:98010278
#9 Pomysłodawca#

Screenshot_20240513-170050.png

Screenshot_20240510-170048.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:98010278 dziękuję za zrzuty! 
Przeanalizowaliśmy to z zespołem i niektóre oferty rzeczywiście wyprzedają się w ciągu kilku sekund. Tak było np. w przypadku kołdry, której zrzut podesłałeś. 
W przypadku innych zrzutów potrzebujemy jeszcze numery ofert i daty, aby to dokładnie sprawdzić. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor#

Czyli to jest wykupowane przed wyznaczoną godzina  , wszystko jasne oferty za 1 zł . A może hurtowo po kilkadziesiąt sztuk przez kogoś, użytkownik nie kupi oferty za 1 zł 

oznacz moderatorów

Client:98010278
#9 Pomysłodawca#

Wysłałem wszystkie zrzuty,które posiadam a nie tylko te,które w100% mają potwierdzać problem omawiany w tym wątku.Przecież od razu wiadomo,że jeżeli na zegarze są 2 minuty po wyznaczonym czasie to możemy optymistycznie założyć, że w te dwie minuty 200-300 kołder mogło się wyprzedać,niestety bardzo optymistycznie i z dużą dozą tolerancji ...

Ważniejsze są dalsze screeny, na których w ogóle nie widać co to jest i od razu była taka informacja po otwarciu oferty. A takich sytuacji było dużo więcej,zwłaszcza gdy było to coś bardziej interesującego niż kołdra ,których oferty w catcherze było ostatnio b.częste ... Jeżeli znajdę czas to poszukam godzin utworzenia screenów,ale właściwie to nie bardzo widzę tego sens, po tej pani odpowiedzi,która stwarza wrażenie,że wszystko jest ok,bo jest możliwe... 

oznacz moderatorów

camilos4
#8 Zapaleniec#

Widzę, że allegro usuwa nieprzychylne komentarze, brawo wy, ale i tak my użytkownicy, zwykli kupujący wiemy o co chodzi i chyba zgłoszę całą sprawą do UOKIK to jest skandal i oszustwo, że w tym całym pożal się Boże Catcherze kilkaset produktów jest wykupowanych w ciągu kilku sekund od wystąpienia oferty to portal dla zwykłych zjadaczy chleba czy już tylko dla botów?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Mój także usunęliście? przecież tam nic nie było, pytałem tylko "czy udało się komuś tak kupić", przesadzacie!   

oznacz moderatorów