Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zauważyłem że przyszło mi powiadomienie z banku,że ktoś próbował kupić coś z mojego konta przy użyciu blika sytuacja zdążyła się już 2 raz! Naszczescie nie miałem wystarczających środków na koncie. Ktoś wie jak temu zaradzić?
tak .... zmień hasło i włącz dwuetapowe logowanie .
Okej spróbuję jak sytuacja powtorzy się ponownie to dam znać.
@Client:113399166 Przy użyciu blika?
Zastanów się jak to możliwe, prawdopodobnie powinieneś zmienić kody dostępu do banku, do aplikacji bankowej. Może sprawdż smartfon na okoliczność trojanów lub programów szpiegujących. Sama zmiana dostępu do Allegro może być niewystarczająca.
I jeszcze jedno: jeżeli smartfon był traktowany jako zaufane urządzenie, to już zaufany nie jest. Skonfiguruj inną metodę dwuetapowego logowania (chociażby kod sms)
@Client:113399166 Jeżeli to była próba zakupu z Twojego konta Allegro to w historii zakupów powinieneś mieć informacje o tym albo wiadomość na email. W tej sytuacji zmiana hasła na koncie Allegro i włączenie weryfikacji dwuetapowej powinno wystarczyć. Natomiast jeżeli to nie był zakup z Twojego konta to problem jest już bardziej poważny i w pierwszej kolejności odłączył bym aplikacje bankowe, zmienił hasła do banku i sprawdził telefon czy nie ma na nim jakiegoś syfu.